11.02.2015

Практичен подарък за всеки клиент на Изи Месец през февруари и март

news article image

Хубавите изненади за клиентите на Изи Кредит нямат край. През февруари и март всеки може да си набави нужните му средства с потребителски кредит Изи Месец и едновременно с това да спечели практичен подарък – чанта-портмоне. Подаръкът гарантира хубави емоции и усмивки  в дома и семейството. Освен това е символичен поздрав към клиентите на Изи Кредит по случай двата прекрасни празника - на любовта и виното на 14-ти февруари, и на дамите на 8-ми март.      

От промоцията може да се възползва всеки, който в периода 10 февруари-31 март изтегли Изи Месец, за сума над 300 лв. Възползвайте се от предложението на компанията още сега, посрещнете спокойно разходите си и зарадвайте себе си и Вашите близки с подарък! Направете своята заявка онлайн на https://www.easycredit.bg или се обадете на 0700 18 100 (без допълнително таксуване). 

Изи Месец е с равни месечни погасителни вноски, съобразени с индивидуалните възможности и доходи на всеки. Това го прави изключително удобен и сигурен за всеки, който получава възнагражденията си на месечна база. Отпусканите суми по него са от 200 до 2500 лв. за срок от 4, 6 или 8 месеца. По подобие на останалите продукти на Изи Кредит, кредит Изи Месец се отпуска много бързо – до 24 часа от заявката, удобно – в дома на клиентите чрез кредитен консултант на компанията и при минимални изисквания. Погасителните вноски се събират на удобно за клиентите място, всеки месец, отново от кредитен консултант на компанията.

Ask a question Задай въпрос