Поредно признание за „Добри заеми, добри приятели“ на Изи Кредит

18 юни 2019

Поредно признание за „Добри заеми, добри приятели“ на Изи Кредит

18 юни 2019

EasycreditВ началото на юни Изи Кредит участва в 20-тото юбилейно издание на ФАРА - Фестивалът на Българската Асоциация на Комуникационните Агенции, с първите два клипа от кампанията „Добри заеми, добри приятели“, както и с дигиталната активация „Къде са ми парите?“.

Заедно с рекламната агенция Saatchi&Saatchi, кредитните реклами на Изи Кредит спечелиха награди в най-оспорваните категории на ФАРА - сребро в категория Кампания-услуги, в която злато не беше присъдено. Сребърната позиция беше споделена с кампания на Министерство на туризма за привличане на английски туристи в България. Втората категория, в която Изи Кредит и Saatchi&Saatchi грабнаха награда, беше бронз в ТВ реклама и Кинореклама-Услуги за рекламата си на кредити. Сребро в тази категория не беше присъдено, а златото отиде при Банка ДСК.

По време на фестивала, в три поредни дни бяха прегледани и оценявани най-добрите комуникационни кампании през изминалата година, вдъхновяващи лектори споделяха опит, а присъстващите от рекламни агенции и маркетингови отдели имаха възможност да обменят опит и...наздравици!