17.06.2019

Поредно признание за „Добри заеми, добри приятели“ на Изи Кредит

news article image

EasycreditВ началото на юни Изи Кредит участва в 20-тото юбилейно издание на ФАРА - Фестивалът на Българската Асоциация на Комуникационните Агенции, с първите два клипа от кампанията „Добри заеми, добри приятели“, както и с дигиталната активация „Къде са ми парите?“.

Заедно с рекламната агенция Saatchi&Saatchi, кредитните реклами на Изи Кредит спечелиха награди в най-оспорваните категории на ФАРА - сребро в категория Кампания-услуги, в която злато не беше присъдено. Сребърната позиция беше споделена с кампания на Министерство на туризма за привличане на английски туристи в България. Втората категория, в която Изи Кредит и Saatchi&Saatchi грабнаха награда, беше бронз в ТВ реклама и Кинореклама-Услуги за рекламата си на кредити. Сребро в тази категория не беше присъдено, а златото отиде при Банка ДСК.

По време на фестивала, в три поредни дни бяха прегледани и оценявани най-добрите комуникационни кампании през изминалата година, вдъхновяващи лектори споделяха опит, а присъстващите от рекламни агенции и маркетингови отдели имаха възможност да обменят опит и...наздравици!

Ask a question Задай въпрос