29.03.2024

Подкрепяме фестивала “Пролетно хоро“ във Велинград за 13-а поредна година

За тринадесета поредна година сме официален партньор на Националния фестивал за любители на български хора "Пролетно хоро" във Велинград. С тази инициатива продължаваме своя ангажимент към запазването на културното наследство и подпомагане на местните общности.

Фестивалът, чието първо издание е през 2012 година, се е утвърдил като едно от най-мащабните и атрактивни събития в културния календар на Община Велинград и Област Пазарджик. С над 1500 участници и гости от цялата страна "Пролетно хоро" е фестивал, който празнува българщината, емоцията, гордостта и традициите, предавайки ги на бъдещите поколения.

Под мотото "Силата на доброто" развиваме своята визия за социална отговорност и устойчиво развитие, като се фокусираме не само върху бизнес успеха, но и върху подкрепата на хората. Грижата за колегите, клиентите и общностите е в основата на нашата стратегия, превръщайки "Силата на доброто" не просто в слоган, а в обещание за споделяне на доброто.

Фестивалът е доказателство, че българският фолклор живее в настоящето и има своето заслужено място в бъдещето. Успехът на една компания може да бъде измерен не само във финансови резултати, но и в приноса към обществото.

 

Ask a question Задай въпрос