14.06.2024

Подкрепихме младите таланти от Карате клуб Цанев, гр. Радомир

news article image

През изминалата събота се проведе вътрешен турнир по карате в гр. Радомир. Събитието премина под организацията на местния Карате клуб Цанев и патронажа на кмета на града Кирил Стоев, а ние от Изи Кредит осигурихме финансова подкрепа в името на спорта и развитието на младите таланти.

Възпитаниците на клуба от цялата страна показаха пред многобройната публика впечатляващи умения и дух и премериха сили, демонстрирайки спортсменство и уважение. Завършилите успешно изпита за колан получиха своите нови степени, символ на техния напредък и отдаденост към спорта. Мероприятието завърши с обещание за още по-мащабни и интересни спортни прояви в бъдеще.

Дарението послужи за закупуване на медали на наградените участници, а Изи Кредит бе отличена като значим спонсор в турнира и получи специален плакет в знак на благодарност за приноса й. Благодарим за доверието и възможността да подкрепим за пореден път спорта в България. Пожелаваме на Карате клуб Цанев още много постижения и покорени спортни върхове!

 

Ask a question Задай въпрос