04.02.2013

Подаръците на „Изи Бонус” радват все повече клиенти на Изи Кредит

news article image

Тегленето на бърз кредит носи все повече хубави емоции и изненади. Особено за тези, които ги ползват редовно и ги погасяват навреме. Някои фирми в бранша развиват все по-атракивни програми за лоялност, включващи най-различни привилегии.

Лоялните клиенти на Изи Кредит например участват в специална програма - „Изи Бонус” и могат да избират между отстъпка от следващ кредит или подарък от богат каталог. Отстъпката и подаръците се получават срещу определен брой бонус точки, които кредитополучателите получават за всеки изтеглен от тях заем. Голяма част от подаръците са домакински електроуреди или техника, от които се нуждае всяко семейство и които улесняват ежедневието - телевизори, мобилни телефони, потове за готвене, радиочасовници, ютии, прахосмукачки, часовници, сервизи, сешоари, комплекти с инструменти. Друга част имат забавен характер и носят настроение в дома – музикален диск Easy Hits, кристалче „Сваровски”, плюшена играчка и други. Най-новите предложения в каталога са бързозагряваща електрическа кана, фотоапарат и бутилка хубаво червено вино. „С тях ще осигурим на лоялните ни клиенти повече топлина и уют през оставащите дълги зимни дни”, убедени са от компанията.

За това колко полезни са подаръците от „Изи Бонус” говори и удовлетвореността на клиентите, които вече са се възползвали от тях. „Хората имат различни нужди и затова е добре, че може да се избира между отстъпки по кредитите и подаръци”, обясни 46-годишният Желиян Димов от Нова Загора. Самият Желиян бил привърженик на отстъпките, но в крайна сметка избрал подарък-телевизор, тъй като имал нужда да подмени стария си у дома. „Програмата е много хубава, а подаръците са много полезни. Аз предпочетох подарък, защото остава за спомен”, каза 23-годишната Силвия Бундева от Ракитово. Тя избрала за себе си прахосмукачка. Подаръците от каталога на „Изи Бонус” понякога могат да бъдат и чудесен подарък за любимия човек. Такъв е случаят в семейството на 46-годишния Красимир Филипов от Казанлък. Съпругата му Недка, която е клиент на Изи Кредит, избрала комплект с инструменти с идеята той да си върши ремонтите вкъщи с него. „Правя си много неща сам, за да не давам пари за майстори”, обясни Красимир.

 

Чрез „Изи Бонус” клиентите могат да придобият и ВИП статут, който им дава възможнността да теглят до 30% по-евтини заеми.

Ask a question Задай въпрос