01.11.2021

Подаръци и то какви, с Изи Кредит нова кола можеш да спечелиш ти

news article image

Дойде време за коледен дух и подаръци. За да пробуди вълнение и позитивни емоции, Изи Кредит ще зарадва един късметлия с нов автомобил. Популярната на българския пазар компания за небанково потребителско кредитиране Изи Кредит даде старт на атрактивната си коледна кампания „Подарък, който не се побира в чувала“.

Участието в специалния жребий, който ще определи името на победителя, не е обвързано с усвояването на кредит и всеки може да участва.

Кампанията ще бъде активна в периода 1-ви ноември – 31 декември 2021 г. и всеки желаещ може да се включи, като попълни формата за участие на www.easycredit.bg или позвъни на 0700 18 100. Името на късметлията, който ще спечели чисто новата Dacia Sandero, ще бъде обявено в сайта на Изи Кредит. С просторен салон и обемен багажник, модерното возило ще се адаптира с лекота към твоето ежедневие. А пътуването със сигурност ще бъде още по-приятно.

Какво по-хубаво начало на новата година от нов автомобил за теб или подарък за любим човек. Попълни своите данни и участвай в кампанията. Може би наградата очаква точно теб.

От своето създаване преди 16 години Изи Кредит е доверен партньор на стотици хиляди българи, на които предоставя възможност за финансово включване без оглед на настоящия им финансов и социален статус. С ясни и прозрачни условия, клиентите на компанията спокойно успяват да посрещнат финансовите си нужди. За да продължи да бъде довереният им партньор, Изи Кредит се стреми да предлага продукти и услуги съобразени с нуждите на потребителите, а заедно с това да подарява и повече моменти на радост и вълнение. 

 

По Коледа стават чудеса! Изи Кредит подарява нов автомобил!

Изи Кредит. Добри заеми. Весели празници.

Ask a question Задай въпрос