08.01.2014

Подарък срещу погасителен план – най-новата изненада за клиентите на Изи Кредит

news article image

Коледните и новогодишни празници отминаха, но Изи Кредит не спира да прави подаръци на своите клиенти. Тези, които пазят погасителните планове по заемите си, може да се окажат приятно изненадани. Всеки месец до май включително, 11 от клиентите на компанията ще печелят 1 телевизор, 5 МР3 плеъра и 5 радиочасовника. Печелившите се определят чрез томбола, в която автоматично право на участие има всеки, ползвал услугите на Изи Кредит до 14 май. Единственото, което се изисква от спечелилите, е при получаване на наградата си да представят коректно попълнен погасителен план по своя заем. Идеята на компанията е да поощри тези, които се грижат за своята сигурност и информираност, като се отнасят с внимание към документа.

Погасителният план дава сигурност на клиентите. Това е документът, с който те удостоверяват, че са платили дължимите си вноски по заема”, обясни Пепо Петков, регионален мениджър на Изи Кредит в Плевен. Изи Кредит го предоставя безвъзмездно. Погасителният план съдържа информация за дължимите от кредитополучателя плащания по заема и сроковете, в които трябва да ги извърши. След всяка вноска по заема кредитният консултант поставя своя подпис в него, с което удостоверява за извършеното плащане. 

Двайсет и двама от клиентите на Изи Кредит вече се радват на своите подаръци, подарени им в началото на декември и януари. „В първия момент, когато ми се обадиха, че печеля телевизора, си помислих, че някой се шегува с мен”, коментира 23-годишният Борис Михайлов от Русе, един от първите 11 наградени. Борис е клиент на Изи Кредит от няколко години и в момента изплаща петия си заем. Твърди, че пази погасителните си планове внимателно до момента, в който изплати задълженията си напълно. Още по-внимателна с него е 33-годишната Павлина Корновска от Плевен, наградена с МР3 плеър. „Задължително пазя погасителния си план. Преди да стана клиент на Изи Кредит, в една друга компания бях направила вноска, която не беше отчетена и затова оттогава съм много стриктна”, каза тя. Павлина е клиент на Изи Кредит от 5-6 години и е ползвала услугите на компанията вече 10 пъти. Доволна е, че е намерила коректен и лоялен партньор, когато има нужда от пари назаем. 

До 14 май подаръци ще получат още 44 клиента на Изи Кредит, които представят своите погасителни планове. Наградите се теглят в началото на всеки месец.

Ask a question Задай въпрос