13.03.2016

Под надслов „Избери своята посока“ ще премине участието на Easy Credit и MFG на най-големия кариерен форум у нас

news article image

Easy Credit и новоучреденото от финансовата институция дружество Management Financial Group (MFG) ще вземат участие в столичното издание на най-големия кариерен форум, който ще се проведе у нас, „Национални дни на кариерата“. Събитието в София ще състои в периода 15 – 16 март, в НДК, ет. 5. Екипът на двете организации, чието присъствие ще премине под надслова „Избери своята посока“, ще очакват всички желаещи да научат повече за тях като работодатели, както и за актуални отворени позиции в компаниите, на щанд №19.

Участието на Easy Credit и MFG е в унисон с амбициите на финансовата институция и дружеството да съдействат на младите кандидати да изберат своята посока на кариерно развитие, да привличат правилните таланти, както и да се утвърждават като големи и атрактивни работодатели в страната и чужбина.

Всяка година „Национални дни на кариерата“ събира на едно място големи български и международни компании, предлагащи стажантски и работни позиции в различни бизнес сектори.  Събитието се провежда в 7 града в България, като входът за посетители е свободен. 


 

 

Ask a question Задай въпрос