25.07.2013

Под мотото „Аз обичам Easy Credit” премина шестата търговска конференция на Изи Кредит

news article image

Преди седмица Изи Кредит проведе шестата си поред и най-голяма досега национална търговска конференция. Тя се състоя на 19 юли в хотел „РИУ Правец” под надслов „Аз обичам Easy Credit” и събра на едно място над 400 водещи мениджъри и експерти на компанията.

На събитието бяха наградени най-добрите кредитни консултанти и мениджъри от търговската структура на компанията. Tелевизионните водещи Иван и Андрей забавляваха участниците с популярната игра „Аз обичам България“, но във вариант „Аз обичам Easy Credit”. Специален гост на празничната галавечеря беше Ивана, която изпълни най-добрите си хитове. Ивана зарадва публиката с дълга шоу програма с участието на незаменимата бузукарка Стояна, двама млади талантливи певци и атрактивни танцьорки.

Конференцията започна с кратки мениджърски презентации за постигнатите резултати и успехи, състоянието, перспективите и предизвикателствата пред бизнеса. Сред изтъкнатите постижения бяха, че компанията изпреварва големите си конкуренти в България и Европа по основни търговски и финансови показатели, вече е сред едни от най-добрите работодатели в България и една от най-разпознаваемите финансови институции. Вдъхновяващо обръщение към присъстващите направи търговският директор на компанията Дафинка Стилиянова. „Фактът, че сме по-добри от конкурентите означава, че можем. Нека обаче истинската конкуренция да е между нашите офиси. Вашите способности са това, което дава предимство на Изи Кредит. Компанията струва толкова, колкото струва вашият потенциал. Вие сте тези, които предопределяте успехите и отстоявате лидерската позиция на компанията”, заяви тя. Председателят на съвета на директорите и един от създателите на Изи Кредит – Станимир Василев, посочи големите цели пред компанията – още повече и по-удовлетворени клиенти в България и навлизане на нови пазари. „Имаме потенциал да се превърнем в глобален лидер в домашните бързи кредити. Сега му е времето”, заяви той.

След обедната почивка дойде време за шоу играта „Аз обичам Easy Credit” с Иван и Андрей. Участници в конференцията, разделени на два отбора, се забавляваха и отговаряха на въпроси, свързани с Изи Кредит и България, под бурните аплодисменти на всички колеги На нашата сцена присъства дори колелото на късмета от популярната тв игра „Аз обичам България”, а регионален мениджър Ивайло Станчев от офис Плевен имаше късмета да уцели 50 – най-високото число на колелото. Накрая награди имаше и за двата отбора, независимо от резултата.

След забавната игра Иван и Андрей поканиха на сцената най-добрите кредитни консултанти, мениджъри развитие и регионални мениджъри на компанията, които бяха наградени с таблети, гифт карти, телефони и ваучери за пътешествие от изпълнителния директор на Изи Кредит Неделчо Спасов и маркетинг директора Виолета Будева.

Наградите не свършиха дотук. На галавечерята търговският директор на компанията Дафинка Стилиянова награди най-добрите регионални мениджъри на Изи Кредит, като им връчи ключове от чисто нови автомобили.

Специалният ни гост на галавечерята Ивана беше подготвила невероятно шоу и забавлява всички ни до късно през нощта.

VI Национална конференция - Изи Кредит

Ask a question Задай въпрос