Под мотото „Аз обичам Easy Credit” премина шестата търговска конференция на Изи Кредит

29 юли 2013
Под мотото „Аз обичам Easy Credit” премина шестата търговска конференция на Изи Кредит

Под мотото „Аз обичам Easy Credit” премина шестата търговска конференция на Изи Кредит

29 юли 2013

Преди седмица Изи Кредит проведе шестата си поред и най-голяма досега национална търговска конференция. Тя се състоя на 19 юли в хотел „РИУ Правец” под надслов „Аз обичам Easy Credit” и събра на едно място над 400 водещи мениджъри и експерти на компанията.

На събитието бяха наградени най-добрите кредитни консултанти и мениджъри от търговската структура на компанията. Tелевизионните водещи Иван и Андрей забавляваха участниците с популярната игра „Аз обичам България“, но във вариант „Аз обичам Easy Credit”. Специален гост на празничната галавечеря беше Ивана, която изпълни най-добрите си хитове. Ивана зарадва публиката с дълга шоу програма с участието на незаменимата бузукарка Стояна, двама млади талантливи певци и атрактивни танцьорки.

Конференцията започна с кратки мениджърски презентации за постигнатите резултати и успехи, състоянието, перспективите и предизвикателствата пред бизнеса. Сред изтъкнатите постижения бяха, че компанията изпреварва големите си конкуренти в България и Европа по основни търговски и финансови показатели, вече е сред едни от най-добрите работодатели в България и една от най-разпознаваемите финансови институции. Вдъхновяващо обръщение към присъстващите направи търговският директор на компанията Дафинка Стилиянова. „Фактът, че сме по-добри от конкурентите означава, че можем. Нека обаче истинската конкуренция да е между нашите офиси. Вашите способности са това, което дава предимство на Изи Кредит. Компанията струва толкова, колкото струва вашият потенциал. Вие сте тези, които предопределяте успехите и отстоявате лидерската позиция на компанията”, заяви тя. Председателят на съвета на директорите и един от създателите на Изи Кредит – Станимир Василев, посочи големите цели пред компанията – още повече и по-удовлетворени клиенти в България и навлизане на нови пазари. „Имаме потенциал да се превърнем в глобален лидер в домашните бързи кредити. Сега му е времето”, заяви той.

След обедната почивка дойде време за шоу играта „Аз обичам Easy Credit” с Иван и Андрей. Участници в конференцията, разделени на два отбора, се забавляваха и отговаряха на въпроси, свързани с Изи Кредит и България, под бурните аплодисменти на всички колеги На нашата сцена присъства дори колелото на късмета от популярната тв игра „Аз обичам България”, а регионален мениджър Ивайло Станчев от офис Плевен имаше късмета да уцели 50 – най-високото число на колелото. Накрая награди имаше и за двата отбора, независимо от резултата.

След забавната игра Иван и Андрей поканиха на сцената най-добрите кредитни консултанти, мениджъри развитие и регионални мениджъри на компанията, които бяха наградени с таблети, гифт карти, телефони и ваучери за пътешествие от изпълнителния директор на Изи Кредит Неделчо Спасов и маркетинг директора Виолета Будева.

Наградите не свършиха дотук. На галавечерята търговският директор на компанията Дафинка Стилиянова награди най-добрите регионални мениджъри на Изи Кредит, като им връчи ключове от чисто нови автомобили.

Специалният ни гост на галавечерята Ивана беше подготвила невероятно шоу и забавлява всички ни до късно през нощта.

VI Национална конференция - Изи Кредит