07.05.2015

По случай десетата си годишнина, Изи Кредит дава на клиентите си 10% от главницата на кредита им безплатно, без оскъпяване

news article image

На рожден ден рожденикът получава подаръци. При Изи Кредит е различно. По случай десетия си рожден ден, компанията ще направи специално промоционално предложение на своите клиенти.

Всеки, който изтегли заем от Изи Кредит в периода 7 май - 7 юни и изплати погасителните вноски по него с максимална забава до 10 дни, ще ползва напълно безплатно 10% от сумата (главницата) на кредита безплатно, без да заплаща лихва и/или да дължи каквото и да било оскъпяване. „С това предложение искаме да благодарим на нашите клиенти, че за тези 10 години доверието им в нас непрекъснато се увеличава. От създаването си, Изи Кредит е отпуснал над 1 000 000 заема”, коментира Иван Симеонов, директор „Маркетинг” на Изи Кредит. „Тези 10 години са само началото. С новото лого започваме един нов етап от развитието на компанията. Тази нова визия е част от стратегията ни за навлизане на нови пазарни сегменти чрез иновативни продукти и услуги, с които значително ще увеличим удобоството и сигурността за клиентите при ползването на финансови продукти“ , каза още маркетинг директорът на компанията.

Изи Кредит е на пазара от 2005 г. За изминалите десет години компанията е отпуснала над 1 000 000 кредита на повече от половин милион души в шест страни – България, Румъния, Украйна, Полша, Чехия и Македония. Днес на всеки три минути някой ползва продукт на Изи Кредит, а според национално проучване на ТНС ББСС клиентите на компанията са най-удовлетворените, сравнено с компании от същия бранш в страната и региона. Изи Кредит е и най-разпознаваемата марка сред небанковите финансови институции в България, специализирани в кредитиране. Всеки 4-ти българин асоциира небанковия потребителски кредит с нейната марка.

Немалка част от клиентите на Изи Кредит са дългогодишни. Сред тях е Ана Генчева от Бургас, която до този момент е ползвала услугите на компанията 51 пъти.

Ask a question Задай въпрос