10.04.2014

Пловдив и Благоевград вече загряват за „Спортувай с Изи Кредит в твоя град” този уикенд

news article image

След Плевен и Русе второто годишно издание на националната спортна програма „Спортувай с Изи Кредит в твоя град” продължава този уикенд с турнири в Пловдив и Благоевград. Пловдив ще спортува с Изи Кредит на 12 април на Гребния канал, а Благоевград - на 13 април в центъра и парк „Бачиново”. 

Всеки ще може да се включи безплатно в състезания по лека атлетика, колоездене и баскетбол. Класираните на първите три места в отделните спортове ще си разпределят награден фонд от 6000 лв., под формата на парични и предметни награди. Наред с това, най-добрите в леката атлетика и колоезденето над 18 г., както и баскетболните отбори-шампиони, ще участват на националните финали в програмата в курортния комплекс „Албена” на 14-15-ти юни. Записванията за участие продължават и в деня на събитията до 9.45 часа на местата за провеждане.

Пловдивчани и благоевградчани ги очаква голям спортен празник. Подготвили сме много изненади, награди, игри и забавления. Особено за най-малките. Нека всеки заповяда с децата и със своите близки и приятели”, обяви Виолета Будева, маркетинг директор на Изи Кредит.

„Спортувай с Изи Кредит в твоя град” се организира от компанията за парични заеми Изи Кредит, с подкрепата на Асоциация спорт в свободното време и общините на градовете-домакини. Общият награден фонд за победителите в тазгодишното издание е 27000 лв., под формата на парични и предметни награди. Кулминацията на спортния проект на Изи Кредит тази година ще е 31-ят Софийски маратон, който ще се проведе на 12 октомври. Изи Кредит отново ще бъде генерален спонсор.

Плевен и Русе вече излъчиха най-добрите си спортисти. Предстои това да направят Пловдив, Благоевград, Кюстендил, Бургас, Варна и София! Всеки може да бъде сред тях!

Снимки и новини от „Спортувай с Изи Кредит в твоя град” 2014 може да видите на https://www.facebook.com/EasyCreditBG.

Предстоящите събития от програмата „Спортувай с Изи Кредит в твоя град”

Дата

Град

Място

12 април

Пловдив

Гребен канал

13 април

Благоевград

Център и парк „Бачиново”

27 април

Кюстендил

Център

10 май

Бургас

Морската градина

17 май

Варна

Морската градина

24 май

София

Борисовата градина

14-15 юни

к.к. „Албена”

Финали

Ask a question Задай въпрос