31.03.2013

Печелившите фейсбук фенове на Изи Кредит станаха 6 на брой

news article image

Късметлиите от фейсбук играта на Изи Кредит, спечелили гифт карти на стойност 100 лв., се увеличават. Късметът този пътсе усмихна наГеорги Боянов и Венера Кирова. Те бяха сред хилядата, отговорили миналата седмица на въпроса „Какви са сумите на вноските за погасяване на кредит Easy Max?”. Правилният отговор беше: намаляващи двуседмични. За да получат наградата си, двамата трябва да изпратят имейл до marketing@easycredit.bg, в който да посочат телефон и адрес. Гифт картите ще им бъдат изпратени по куриер.

Седмица преди Георги Боянов и Венера Кирова, гифт карти със 100 лв. спечелиха Христина Димитрова и Димитър Георгиев. „Много се радвам на късмета да спечеля награда от Изи Кредит. Ще продължа активно да участвам”, сподели Димитър Георгиев, който живее и работи в София. Той е категоричен, че би се възползвал от бърз кредит, ако му се наложи.

Играта продължава. Досега 100 лв. спечелиха общо 6 души. През следващите 4 седмици карти по 100 лв. ще спечелят още 8 късметлии, а на 30 април един щастливец ще грабне голямата награда – таблет iPad mini. Всяка седмица нов въпрос! Всеки понеделник нови двама щастливци! Имената на всички късметлии ще бъдат публикувани на сайта и във фейсбук профила на Изи Кредит.

Въпросът тази седмица е: До колко часа получавате кредит Easy Max?

Ask a question Задай въпрос