17.06.2022

Печеленото е навик, успехът е избор, а Спартакиадата е традиция

news article image

Между 3-5 юни 2022 г. в к.к. Албена се проведе традиционното спортно събитие на Изи Спартакиада. Любимотата на всички Спартакиада, събра на едно място над 230 ентусиасти от различните структури на Изи Кредит в страната. Разделени в десет отбора, любителите атлети се състезаваха в дисциплините – мини футбол, плажен волейбол, щафета и тенис на маса. В отбори за дамите и господата, Изи спортистите показаха отличните си спортни заложби и отборен дух. Всеки отбор си беше избрал интересно и оригинално име, с което да се състезава.

Водени от желание за победа, добро настроение и сплотеност, екипите на Изи Кредит затвърдиха, че когато сме заедно, мотивираме се и се подкрепяме едни други, отбелязваме още по-добри постижения.

Както подобава на едно съревнование, най-добрите бяха отличени с купи, сребърни и бронзови медали в съответните дисциплини и специални награди. Но без съмнение танците и веселието след края на игрите обединиха всички колеги.

Изи Кредит ще продължи да поставя фокус върху професионалното, лично, емоционално и физическо израстване на своите хора, защото ние придаваме човешко лице на бизнеса, като непрестанно се учим, решаваме предизвикателствата заедно като екип, експериментираме и успешно въвеждаме доказани идеи. Мечтаем смело и вярваме, че сме двигател на промяната.

Изи Кредит Спартакиада. Печеленето е навик, успехът е избор.

Ask a question Задай въпрос