22.05.2022

Първият турнир по художествена гимнастика „Съзвездията на красотата“, организиран от спортен клуб „Локомотив“, се проведе с подкрепата на Изи Кредит

news article image

Изи Кредит се погрижи да осигури медалите за младите таланти в първия турнир по художествена гимнастика „Съзвездията на красотата“, организиран от СКХГ „Локомотив“. Надеждите на художествената гимнастика показаха изключителните си умения и грация пред журито и публиката, които наблюдаваха събитието в двата дни на провеждане. Специални гости на турнира, който се проведе на 26 и 27 март 2022 г. в София, беше българският ансамбъл по художествена гимнастика, който спечели златен медал за България от XXXII-те летни олимпийски игри в Токио. Шампионките лично наградиха малките таланти.

Като признание за осигурената подкрепа спортен клуб „Локомотив“ дари Изи Кредит с почетна грамота, един от спечелените медали и допълнителни материали от състезанието, които да напомнят на екипа ни за успехите и пътя на малките спортисти.

В Изи Кредит винаги сме поставяли акцент на спорта и движението за развитието и поддържането на здрави тяло и дух. Затова компанията ни не спира да подкрепя различни спортни формати и събития с надеждата да стимулираме допълнително атлетите да продължават да тренират и развиват потенциала си. Гордеем се с вас, момчета и момичета!

Ask a question Задай въпрос