12.06.2013

Първенците от седемте града в турнира „Спортувай с Изи Кредит в твоя град” ще се състезават на финалите в „Албена” на 14 и 15 юни

news article image

Този петък и събота /14-15 юни/ в курортния комплекс „Албена” ще се проведат финалите на националния спортен турнир „Спортувай с Изи Кредит в твоя град”. В състезанията ще се включат най-добрите колоездачи и атлети от седемте града - Плевен, Русе, Бургас, Шумен, Пловдив, Благоевград и София.

За финалистите в леката атлетика и колоезденето, освен гарантираните спортни емоции, организаторите са подготвили много награди и грандиозна церемония за награждаване на победителите.

„Спортувай с Изи Кредит в твоя град” се организира от компанията-лидер в бързите заеми Изи Кредит, с подкрепата на верига магазини Sport Depot и под патронажа на Министерство на младежта и спорта. Целта на програмата е да популяризира спорта за здраве сред българите от всички поколения. „Ще превърнем този празник в дългогодишна традиция, като добавим още спортове и привлечем още повече състезатели през следващите години”, обеща Станимир Василев, председател на съвета на директорите на Изи Кредит.

В тазгодишните издания на турнира се включиха над 3300 спортисти, а още десетки хиляди ги подкрепяха от трибуните. На спортния празник в седемте града бяха раздадени стотици награди и организирани атрактивни игри и забавления за публиката.

Ask a question Задай въпрос