10.11.2013

„Пари назаем от приятел... вече и за приятел”

news article image

Ако човек в България иска да помогне с пари на свой близък, но не разполага с нужните средства, той може да изтегли заем от Изи Кредит и да изпрати парите, до която и да било точка в страната, без да е нужно дори да излиза от вкъщи. Услугата се нарича „Пари назаем за приятел” и е без аналог на пазара. 

Мнозина днес искат да помогнат финансово на свой близък или роднина, но не разполагат със свободни средства. Чрез Изи Кредит и услугата „Пари назаем за приятел“, този проблем може да бъде решен. Компанията ще отпусне необходимия заем, като парите ще бъдат получени от посочено от кредитополучателя лице – роднина, приятел... Така колкото и далеч да е човек от близките и любимите си хора, ще може да им подаде ръка в труден за тях момент”, обясни Апостол Мушмов, директор „Бизнес развитие” на компанията. „В България годишно се извършват преводи за около 2 млрд. лева, но досега никой не е предлагал изпращане на пари, взети назаем”, допълни той.

Също както всички клиенти на Изи Кредит и тези, които ще теглят заеми, за да пращат пари на свои близки, ще бъдат обслужвани в дома си бързо и персонално от кредитните консултанти на компанията. Парите ще се доставят на реалния им получател по един от следните начини: на домашен адрес чрез кредитен консултант на Изи Кредит, чрез офис на компанията или по банков път. Услугата важи за всички продукти на Изи Кредит без заемите, отпускани в клоновете на „Български пощи”.

Ask a question Задай въпрос