07.05.2013

Пари назаем от Изи Кредит вече и в мрежата на „Български пощи”

news article image

Бързите заеми на Изи Кредит вече ще са достъпни и в мрежата на „Български пощи” ЕАД. Една от най-успешно развиващите се български финансови институции и водещият доставчик на пощенски услуги в България, сключиха стратегическо партньорство, с което отднес в 238 пощенски станции в 130 населени места в страната ще се предлагат кредити за суми до 3 000 лв. Броят на пощенските станции, в които услугата ще е достъпна, постепенно ще се увеличава.

Услугата на Изи Кредит и „Български пощи” ЕАД се нарича „Пощенски Изи Кредит” и е много бърза, удобна и лесна. Единственото, което трябва да направят клиентите, е да се обадят на телефон 0700 20012 (без допълнително таксуване). Одобрението става до 1 час, отново по телефона. След това клиентът може да изтегли своя „Пощенски Изи Кредит” във всяка една от пощенските станции, в които услугата е достъпна. Станциите са и мястото, където заемите могат да бъдат погасени.

„Пощенски Изи Кредит” ще се предлага в два варианта, в зависимост дали клиентът е работещ или пенсионер - за суми до 3000 лв., с двуседмични погасителни вноски и за суми до 1500 лв., с месечни погасителни вноски.

Ина Илиева, директор „Корпоративни отношения” на Изи Кредит заяви:

„Партньорството с „Български пощи” ЕАД, която се ползва с огромно доверие на хората, отваря нови добри възможности и за нас като компания и за нашите клиенти, които ще получат още по-лесен и бърз достъп до пари назаем. Пощенските станции са разположени на удобни места. През тях всекидневно минават голям брой хора, за да ползват важни услуги или да платят своите сметки. Обслужването в станциите е на много добро ниво, а служителите в тях поддържат близък контакт с клиентите. Това превръща мрежата на „Български пощи” ЕАД в изключително подходящо място за отпускане на бързи заеми. Чрез пощите ние ще достигнем до още много наши потенциални клиенти, в това число и в най-отдалечените населени места, част от които са лишени от всякакъв достъп до финансови услуги.”

Деян Дънешки, главен изпълнителен директор на „Български Пощи” ЕАД коментира: „Български пощи” ЕАД се стреми да бъде полезна на своите клиенти, като им предлага все повече и по-разнообразнии качествени услуги”.

Ask a question Задай въпрос