Пари назаем бързо и удобно от Изи Кредит в 1900 пощенски станции

16 април 2014
Пари назаем бързо и удобно от Изи Кредит в 1900 пощенски станции

Пари назаем бързо и удобно от Изи Кредит в 1900 пощенски станции

16 април 2014
Пари назаем от Изи Кредит вече могат да бъдат изтеглени в 1900 клона на „Български пощи” ЕАД в цялата страна (пълен списък може да намерите тук).

Изи Кредит започна да отпуска заеми в мрежата на най-големия доставчик на пощенски услуги в България след сключването на стратегическо партньорство между двете компании през май 2013 г. Първоначално услугата беше достъпна в 238 пощенски клона, но сега броят на станциите, в които се предоставят заеми, вече е увеличен осем пъти. Клоновете на „Български пощи” ЕАД са общо 2981.

Услугата пари назаем в пощенските станции е изключително удобна. С нея осигуряваме достъп до кредитиране и на потребителите в най-отдалечените населени места на страната. Чрез заемите в пощенските станции и мрежата си от 3000 кредитни консултанта, които обслужват клиентите персонално, Изи Кредит постига пълно пазарно покритие и е готова да предостави пари в брой във всяко населено място в страната”, коментира Ина Илиева, директор Корпоративни отношения на Изи Кредит.

Тегленето на заем от Изи Кредит в пощенските станции става след телефонно обаждане на 0700 20012. Одобрението се дава до 1 час, отново по телефона. След това клиентът може да изтегли парите в най-близката пощенска станция. Сумите, които се отпускат, са до 3000 лв. за работещи и до 1500 лв. за пенсионери.