03.08.2014

Отстъпка с карта Easy Bonus вече и в бензиностанции „ЕКО”

news article image

Компанията-лидер в бързите кредити Изи Кредит осигури на своите лоялни клиенти нови атрактивни отстъпки. От началото на месеца към партньорската мрежа в програмата за лоялност Easy Bonus се присъединиха още три големи компании – една от водещите вериги бензиностанции в страната - EKO, „ДВТ България” - представител за България на  електроинструментите с марка DWT и верига за електроуреди „Зора".

Всеки лоялен клиент, който притежава карта Easy Bonus, вече може да зареди бензин и дизел за своя автомобил с отстъпка 7 ст. на литър. За автогаза отстъпката е 3 ст. на литър  „Зора" и DWT предлагат на притежателите на Easy Bonus съответно 5 и 10% по-ниски цени.

В тази връзка Изи Кредит отпечата нови карти с обновен дизайн и баркод. В рамките на две седмици, всички карти Easy Bonus на клиентите  ще бъдат подменени, като кредитните консултанти на компанията лично ще се свържат с всеки лоялен клиент и ще му предоставят персонално издадената карта, предлагаща новите преференциални отстъпки.

Партньорите на Изи Кредит в програмата за лоялни клиенти Easy Bonus вече са 22. На клиентите се осигуряват по-ниски цени за застраховки, покупка на бяла и черна техника, спортни облекла и аксесоари и други. Easy Bonus също предлага избор и от богат каталог с подаръци, както и до 30% по-евтини заеми. При покупка картата трябва да бъде предоставена заедно с документ за самоличност. Подробна информация за всички партньори в програмата и отстъпките, които предлагат, ще намерите на https://www.easycredit.bg/easybonuspartnersclients.

Ask a question Задай въпрос