10.10.2023

Отново на 4 гуми в с. Долни Окол

news article image

И тази година имахме честта да се присъединим към организираното ''OKOL OFF-Road 4x4'' събитие в с. Долни Окол, общ. Самоков.

Събитието се проведе на 12-ти и 13-ти август 2023 г. под формата на състезание в 2 етапа, с високопроходими машини и в три класа - ''ДАМИ'' , ''СОФТ'' и ''ХАРД''.

В надпреварата взеха участие 103-ма участници от всички краища на страната, а още стотици наблюдатели бяха дошли, за да ги подкрепят.

Типично за събитие с такъв характер, атмосферата през двата дни беше изпълнена с високи нива на адреналин, ентусиазъм и екстремни преживявания.

Организаторите се бяха погрижили, както за доброто настроение на всички присъстващи, така и за техния комфорт, като бяха подсигурили допълнителни пространства за паркиране, а кметът на общината изказа своите благодарности за безупречната подготовка и професионализмът им.

Ние от Изи Кредит не се поколебахме да подкрепим тази страхотна инициатива, като зарадвахме победителите в трите категории с награди. За нас е привилегия да сме част от събития като това, защото вярваме че стойностните неща трябва да се насърчават и адмирират, за да останат във времето.  

Ask a question Задай въпрос