Открийте новия каталог EasyBonus с неустоими сезонни предложения

22.11.2021

Easy Credit посреща и този сезон с още по-богато и атрактивно разнообразие от продукти, с които можете да се сдобиете като част от програмата за лоялност на компанията.

Програмата за лоялност Easy Bonus е резултат от мисията на Easy Credit заедно с предоставянето на финансова подкрепа за своите клиенти, да им отправи и комплимент за доверието и лоялността, които те имат към компанията. Добри заеми. Добри приятели.

Лесно е да се възползвате от EasyBonus. С всеки коректно изплатен кредит вие трупате бонус точки. Те са равни на размера (сумата) на кредита, умножен по неговата поредност.

Натрупаните бонус точки можете да използвате за:

  • разнообразни подаръци
  • да станете VIP клиент
  • отстъпка от следващ кредит

Не е ли това още един повод за радост и добро настроение. Разгледайте атрактивните предложения и си изберете подарък сред богатия избор като например парна четка за гладене, комплект тави за пица, детски таблет за рисуване, сандвич преса, въже за теглене на кола и още много други.

Шанс за още изненади и подаръци, с които да зарадвате себе си или своите близки, имате  с картата Easy Bonus. Тя предоставя множество отстъпки и преференциални условия при закупуването на продукти и услуги от нашите партньори. Вижте предложенията им тук.

За да се възползвате от специалните условия, трябва да представите своята Easy Bonus карта заедно с документ за самоличност при покупка в съответните обекти.

Защото знаем, че е хубаво човек да се чувства специален, събирайте бонус точки и с тях можете да станете VIP клиент. Необходимо е:

  • Да сте клиент на "Изи Асет Мениджмънт" АД
  • Да натрупате 20 000 наградни бонус точки по специално създадената за Вас VIP сметка
  • Да заявите желание да станете VIP клиент като попълните поле 12 на ППЗ, при кандидатстване за нов кредит

Ако сте VIP клиент можете да вземете кредит VIP Еasy, който е с преференциални нива на оскъпяване и с изключително атрактивни условия.

Не отлагайте идеите и мечтите си, с Easy Credit можете да имате това, което искате, а ние ще се погрижим да ви дадем още няколко причини за щастие и приятни емоции, защото всеки ден трябва да се чувстваме специални.

Още новини
Назад Мисията ни завърши успешно, защото зарадвахме 20 късметлии с чисто нов лаптоп
02.11.2021

Подарихме 20 лаптопа на 20 късметлии от промоцията ни „Охоо, ново лаптопче“, която приключи на 31.10.2021 г.

Виж повече
Напред Изи Кредит дари средства на център за детско развитие „Малки чудеса“
09.12.2021

Изи Кредит и групата, от която е част - Management Financial Group (MFG), направиха съвместно дарение в размер на 2000 лв. на семейния центъ...

Виж повече
Ask a question
Ask a question Задай въпрос