22.11.2021

Открийте новия каталог EasyBonus с неустоими сезонни предложения

news article image

Easy Credit посреща и този сезон с още по-богато и атрактивно разнообразие от продукти, с които можете да се сдобиете като част от програмата за лоялност на компанията.

Програмата за лоялност Easy Bonus е резултат от мисията на Easy Credit заедно с предоставянето на финансова подкрепа за своите клиенти, да им отправи и комплимент за доверието и лоялността, които те имат към компанията. Добри заеми. Добри приятели.

Лесно е да се възползвате от EasyBonus. С всеки коректно изплатен кредит вие трупате бонус точки. Те са равни на размера (сумата) на кредита, умножен по неговата поредност.

Натрупаните бонус точки можете да използвате за:

  • разнообразни подаръци
  • да станете VIP клиент
  • отстъпка от следващ кредит

Не е ли това още един повод за радост и добро настроение. Разгледайте атрактивните предложения и си изберете подарък сред богатия избор като например парна четка за гладене, комплект тави за пица, детски таблет за рисуване, сандвич преса, въже за теглене на кола и още много други.

Шанс за още изненади и подаръци, с които да зарадвате себе си или своите близки, имате  с картата Easy Bonus. Тя предоставя множество отстъпки и преференциални условия при закупуването на продукти и услуги от нашите партньори. Вижте предложенията им тук.

За да се възползвате от специалните условия, трябва да представите своята Easy Bonus карта заедно с документ за самоличност при покупка в съответните обекти.

Защото знаем, че е хубаво човек да се чувства специален, събирайте бонус точки и с тях можете да станете VIP клиент. Необходимо е:

  • Да сте клиент на "Изи Асет Мениджмънт" АД
  • Да натрупате 20 000 наградни бонус точки по специално създадената за Вас VIP сметка
  • Да заявите желание да станете VIP клиент като попълните поле 12 на ППЗ, при кандидатстване за нов кредит

Ако сте VIP клиент можете да вземете кредит VIP Еasy, който е с преференциални нива на оскъпяване и с изключително атрактивни условия.

Не отлагайте идеите и мечтите си, с Easy Credit можете да имате това, което искате, а ние ще се погрижим да ви дадем още няколко причини за щастие и приятни емоции, защото всеки ден трябва да се чувстваме специални.

Ask a question Задай въпрос