21.04.2022

От Изи Кредит са стикерите и боята, а от вас идеите за декорирането на яйцата

news article image

Великден безспорно е смятан за най-големия християнски празник, защото всяка година огрява всeки дом и семейство. Свързваме го най-вече с възможността да прекараме повече време с близките си, с мириса на топъл козунак и разбира се с вълнуващото боядисване на яйца. Тази година ще го отпразнуваме на 24 април. Боядисаните яйца са най-популярният символ на празника. Хората ги боядисват и декорират, за да украсят своята трапеза за празника. Вярва се, че първото яйце задължително трябва да е в червен цвят, защото символизира здравето и благополучието.

И тази година Изи Кредит посреща Великден с подаръци за всички клиенти на компанията. Любимият празник ще бъде изпъстрен с шарени яйца. Компанията е подготвила специални брандирани кутийки с червена боя за яйца, както и стикери, които да направят всяка великденска декорация уникална. Във всеки офис на компанията в страната, освен приветливите усмивки на консултантите, клиентите ги очакват и подготвените комплекти за украса.

Празникът носи символа на новото начало, затова Изи Кредит ви пожелава късмет, благополучие и светли празнични дни. Бъдете заобиколени от любими хора, вкусна храна и ароматни козунаци, а ако плановете се променят или пораснат, бъдете спокойни. Изи Кредит ще ви помогне да осъществите идеите си.

Желаем на всички много здраве и благополучие!

Ask a question Задай въпрос