07.08.2013

Още трима спечелили от Easy Hits 2013 получиха наградите си

news article image

Лятната промоция Easy Hits 2013 зарадва семействата на още трима късметлии с атрактивни подаръци. Петко Илиев, на 62 год. от Пловдив, 37-годишната Христалина Петкова от Ловеч и 45-годишната Атанаска Кацарова от Търговище използваха услугите на Изи Кредит и спечелиха три нови MP3 плеъра, с които те и близките им вече се забавляват. И тримата печелят от томбола за пръв път в живота си и са много доволни от услугите на Изи Кредит. Петко, Христалина и Атанаска (на снимката) получиха наградите си в регионалните офиси на Изи Кредит.

Подарих MP3 плеъра на внучката и тя много се зарадва”, сподели Петко Илиев. Пловдивчанинът изтеглил първия си заем от Изи Кредит, за да ремонтира апартамента си. Когато научил, че е спечелил награда, се зарадвал много, защото никога досега не му се е случвало. „Обмислям да ползвам услугите на Изи Кредит отново”, каза още Петко. Голям фен на MP3 плеърите се оказа Христалина Петкова от Ловеч. „Изи Кредит ме зарадва много. Слушам музика на плеъра всеки ден”, каза тя. Дамата от Ловеч е клиент на компанията от 3 години и половина и досега е теглила заеми 5-6 пъти. Парите от кредитите ги е ползвала за различни цели, най-често за ремонти. За първи път от късмета си печели и Атанаска Кацарова от Търговище. Четирдесет и пет годишната дама от Търговище наскоро взела заем от Изи Кредит, за да обзаведе жилището си с нови мебели. „Всички се радваме на подаръка. Най-много малката ми дъщеря”, заяви тя.

Петко Илиев, Христалина Петкова и Атанаска Кацарова са само трима от първите 14 щастливци, които Изи Кредит зарадва с атрактивни награди за участието им в Easy Hits 2013. В началото на тази седмица компанията изтегли имената на нови 14 късметлии, които ще получат подаръците си през следващите дни.

В началото на септември компанията ще подари на още 14 участника в промоцията Easy Hits 2013 1 LED телевизор, 3 аудио системи и 10 MP3 плеъри. Всеки, който използва услугите на Изи Кредит това лято, получава и гарантиран подарък – диск с най-горещите поп-фолк хитове от „Пайнер” или диск с най-големите български поп хитове, издаден от „Вирджиния рекърдс”.

Има много музикални дискове и за фейсбук феновете! Като част от лятната промоция Easy Hits 2013, Изи Кредит стартира и забавна игра във фейсбук страницата си. Всяка седмица участниците в нея подреждат пъзел със снимка на популярен изпълнител, чието име трябва да познаят. Всеки понеделник чрез томбола 10 от тях печелят музикален диск.

 

Ask a question Задай въпрос