01.04.2024

Още един офис на Изи Кредит се присъедини към инициативата “Капачки за бъдеще”

news article image

Поставихме поредното „сърце“ за събиране на пластмасови капачки. То се намира пред офиса ни в Благоевград (ул. “Доктор Христо Татарчев” 2) и всеки, който желае да се включи в инициативата, е добре дошъл да постави пластмасовите си капачки в него.

“Капачки за бъдеще” е благотворителна кампания, насочена предимно към детските отделения - закупуване на кувьози, монитори, инфузионни помпи, апарати, които са в помощ на лекарските екипи за поддържане жизнените показатели на най-малките пациенти. Техният екип обучава децата за първа долекарска помощ в училищата и доставя лекарства на възрастните хора в отдалечените села. През месец април се проведе 17-тата поредна инициатива “Капачки за бъдеще”. В нея взеха участие над 150 доброволци, а само от София събраните капачки са между 50 и 60 тона.

Вече повече от 5 години подкрепяме каузата и поставянето на такива „сърца“ се превърна в традиция за Изи Кредит. Към този момент нашите контейнери за капачки са над 20 на брой и могат да бъдат открити в София, Перник, Русе, Добрич, Козлодуй, Гоце Делчев, Костинброд, Раковски, Петрич, Първомай, Тетевен, Сатовча, Хаджидимово, Брезница, Копривлен, а вече и в Благоевград.

Щастливи сме, че сме част от подобни благотворителни акции и че заедно успяваме да помагаме и да правим добро.

Ask a question Задай въпрос