07.09.2021

Охооо, ново лаптопче! Кредит вземи и лаптоп може да спечелиш ти!

news article image

Съвсем скоро ще кажем „добре дошла“ на есента. Любим сезон, но и изпълнен с много планове и редица задачи. Някои от нас ще оставят ваканциите в спомените си поне до догодина, други ще бъдат в трескава подготовка за първия учебен ден, а трети просто ще подготвят зимнина. Ще работим от офиса, ще работим и от вкъщи. Но без значение от задачите ни, добре е да имаме доверен помощник. Съюзник, който да пази всичката ни важна информация и да може да ни свърже със света. Хубаво е да бъде лек и удобен, за да можем да го вземем навсякъде със себе си. Да, и ние си мислим, че вече е време за нов лаптоп.

Оставете на нас от Easy Credit да се погрижим за това.

В периода 07.09-31.10.2021 г. всеки, взел кредит, може да спечели 1 от 20 лаптопа.

Атрактивна награда, която да зарадва вас или ваш близък. Все пак през есента започват и любимите ни сериали и телевизонни формати, а и какво по-хубаво да сърфираме в интернет или да чатим с приятели, където ни е удобно през нов личен преносим компютър.

Всяка седмица ще раздаваме по две награди. А имената на късметлиите ще обявяваме всеки вторник. Първото теглене ще бъде на 15 септември и в чест на първия учебен ден ще раздадем цели шест лаптопа.

И защото знаем, че малките неочаквани изненади правят деня още по-вълнуващ сме подготвили допълнителни моментни подаръци, които ще се раздават в нашите офиси. Брандираните ни комплименти, можете да спечелите след като изтеглите скреч карта в офисите на Easy Credit в цялата страна.

Изпробвайте късмета си! Нов сезон, нов късмет!

Изи Кредит, Добри заеми, добри приятели.

Ask a question Задай въпрос