23.03.2010

Офисът в Пазарджик излъчи Мис и Мистър Изи Кредит 2009

news article image

Двама Кредитни Консултанти от офис Пазарджик грабнаха короните за "Мис и Мистър Изи Кредит 2009" на първия по рода си конкурс за красота и очарование в Компанията. "Мис" Цветелина Маринова и "Мистър" Рангел Арабаджийски, които работят в офиса в Пазарджик съответно от седем и от три месеца, заеха първите места със значителна преднина пред подгласниците си и заедно с другите участници доказаха, че Изи Кредит освен най-добрата на пазара е и Компанията за кредити с най-хубавите момичета и момчета.

Всеки от победителите получи от Изи Кредит по един спа пакет с две нощувки за двама в луксозния Гранд хотел Велинград с включени закуска, обяд и вечеря, достъп до всички спа услуги и класически масаж... изобщо един приказен уикенд.

Нека припомни накратко какви бяха етапите на конкурса.

След свободно кандидатстване до финала на интригуващото състезание достигнаха общо 18 служители на Изи Кредит от цялата страна, определени от комисия в състав от пет човека, излъчена от Изпълнителните директори на Дружеството. За това кой да носи короната обаче решаваше публиката с гласуване по имейл, поща и телефон. За близо месец своя глас дадоха повече от 400 души от страната, сред които служители и колеги на участниците, техни приятели, познати, близки и клиенти. Закономерно с оглед на резултатите най-голяма активност имаше в Пазарджик, следвани от София, Велико Търново, Сливен, Плевен и Стара Загора.

Макар победителите да спечелиха със солидна преднина, интрига в състезанието не липсваше и до последно не се знаеше кой ще грабне короната. В крайна сметка Цвети и Рангел успяха да съберат най-много точки, след като за нея гласуваха общо 67 човека, а за него – 92 души. Подгласници на Цвети станаха Магдалена Вичева и Александрина Петрова, а на Рангел - Иво Станев и Светослав Радовенски. Магдалена и Александрина са Кредитни Консултанти съответно в Сливен и Велико Търново, а Иво и Светослав са от Централния офис и работят съответно като експерт "Продажби" и кредитен инспектор.

Сред ключовите фактори, които изкачиха Цвети и Рангел на първото място освен неподправения им чар, са силната подкрепа на колегите им от офиса в Пазарджик, техните приятели, познати, близки и роднини, клиенти и не на последно място на партньорите им в живота. "За тях гласуваха включително и наши колеги от други градове в страната, които след това ни се обадиха да ни честитят", коментира Таня Василева от офис Пазарджик, която е сред Регионалните Мениджъри, които прегърнаха идеята за "Мис и Мистър Изи Кредит" най-силно.
Спа почивката в "Гранд хотел Велинград" безспорно беше най-интригуващата част от конкурса, а организаторите се бяха погрижили на победителите да не им липсва нищо. Нещо повече, като едни истински Мис и Мистър Цвети и Рангел се проявиха и като истински професионалисти на импровизираната снимачна площадка в хотела във Велинград, където екип на Изи Кредит от отдел Маркетинг направи с тях специална фотосесия и видеорепортаж.

Най-хубавата снимка на "Мис и Мистър Изи Кредит" ще сияе на специални календари, които ще бъдат разпратени до всички Регионални Офиси на Компанията в страната.
Победителите: Емоцията от конкурса е неповторима

Цветелина и Рангел са в Изи Кредит само от няколко месеца, но с ентусиазма и активността си вече са сред любимците на офис Пазаджик. Цвети е на 22 години, а Рангел е на 26 години, но въпреки крехката възраст и двамата са много позитивни и жизнерадостни млади хора с амбиции и желание да се развиват. Потвърждава го и регионалната им мениджърка Таня Василева. "Цвети е само на 22 години, но въпреки това се справя много добре с поетите ангажименти", казва за "Мис Изи Кредит" Таня.

С Цвети и Рангел разговаряхме в спа комплекса на "Гранд хотел Велинград", където двамата бяха с половинките си, за да се насладят на наградата си за първото място в конкурса "Мис и Мистър Изи Кредит 2009"

Ask a question Задай въпрос