08.04.2013

Няма кой да спре Изи Кредит по пътя към титлата в Банковата лига

news article image

Лидерът в бързите заеми Изи Кредит е непобедим в мачовете от престижната Банкова лига. Вчера кредитните консултанти, отпускащи пари назаем в дома на клиента, биха с лекота Райфайзенбанк 1 с 7:3 и без нито една загуба продължават да водят в класирането. Двубоят се игра в спортния комплекс до Минно-геоложкия университет „Св. Иван Рилски” в столичния квартал Дианабад.

До края на първенството има пет кръга. Преднината на Изи Кредит пред втория ДСК е 3 точки. Предстои и директен решаващ сблъсък между двата тима. Разликата в класите обаче е голяма. За това говори и головата разлика – кредитните консултанти са отбелязали 118 гола досега, при само 81 в полза на ДСК, при почти еднакъв брой допуснати попадения и при двата отбора.

В друг турнир, в който участва - Корпоративната лига, Изи Кредит ще завърши на престижното трето място, на 2 точки от първия. През уикенда Изи Кредит победи служебно с 5:0 отказалия се от участие тим на Либра, с което изигра последния си мач в този турнир. Двубоят с „Хандбалистите” за Sofia Cup пък бе отложен.

Ask a question Задай въпрос