10.01.2023

Новият сезонен каталог по програма за лоялност Easy Bonus е тук

news article image

Чакането приключи! Новият каталог по програмата за лоялност на Изи Кредит е вече тук.

Програмата за лоялност на Изи Кредит е една от основните програми, с които искаме да засвидетелстваме своята признателност към вас – нашите клиенти, и с която се стремим да подпомагаме допълнително бита и ежедневието ви. Ето защо постоянно допълваме каталога Easy Bonus с атрактивни предложения, бонуси и подаръци, които да ви носят ползи, удобство, но и радост, забавления и удовлетворение. Така искаме да ви благодарим за доверието, с което ни дарявате всеки ден.

Ето че специалните ни предложения за 2023-а са вече факт и можете да ги намерите тук.

Разнообразие от подложки за чаши, моливник, бебешка проходилка, кутия за ключове.  В новия каталог можете да откриете още топ матрак, олекотена завивка за легло, халат за баня, протектор за матрак и много други. Разнообразие за всеки вкус и още един източник на приятни изненади.

Заедно с всеки коректно изплатен кредит натрупвате бонус точки. Те са равни на размера (сумата) на кредита, умножен по неговата поредност. Натрупаните бонус точки можете да използвате за:

  • разнообразни подаръци;
  • да станете VIP клиент;
  • отстъпка от следващ кредит.

Още отстъпки и преференциални условия при закупуването на продукти и услуги от нашите партньори, можете да получите с картата Easy Bonus. Разгледайте предложенията тук.

За да се възползвате от специалните условия, трябва да представите своята Easy Bonus карта заедно с документ за самоличност при покупка в съответните обекти.

Със събраните бонус точки можете да станете и VIP клиент на компанията, а за целта е  необходимо:

  • да сте клиент на "Изи Асет Мениджмънт" АД;
  • да натрупате 20 000 наградни бонус точки по специално създадената за Вас VIP сметка;
  • да заявите желание да станете VIP клиент като попълните поле 12 на ППЗ, при кандидатстване за нов кредит.

 

Ако сте VIP клиент, можете да усвоите кредит VIP Еasy, който е с преференциални нива на оскъпяване и с изключително атрактивни условия.

Повече за него, вижте тук.

 

Възползвайте се още сега от многобройните възможности за награди и бонуси, които Изи Кредит ви дава, за да зарадвате себе си и любимите хора.

Изи Кредит. Добри заеми. Добри бонуси.

Ask a question Задай въпрос