16.12.2013

Новият сайт на Изи Кредит предлага още повече удобства на клиентите

news article image

Изи Кредит вече има нов, модерен уебсайт, с много повече възможности и улеснения за клиентите на компанията. Новият сайт на познатия адрес - www.easycredit.bg, се отличава с атрактивни дизайн и цветове, с лесна навигация и е много по-удобен за ползване. Сайтът е изпълнен с богато и полезно за клиентите съдържание, което цели да ги улесни в избора им на подходящата за тях финансова услуга.

Също както и кредитите на компанията, новият корпоративен уебсайт отразява изискванията и потребностите на клиентите. Има постоянна онлайн връзка с оператор на компанията, който е готов да отговори на всеки въпрос и да даде съвет за подходящ продукт. На началната страница на сайта има кредитен калкулатор за лесен ориентир за вноските и крайната сума, която трябва да върнат при дадена сума. Клиентите могат да влизат със своето потребителско име и парола, за да проверяват онлайн текущото състояние на кредита си – каква част от него е изплатена, каква е оставащата дължима сума и т. нат.

Улеснена е и процедурата за кандидатстване за кредит през сайта на Изи Кредит. На сайта има и секция с видеа, от които посетителите могат да придобият представа какви професионалисти работят в Изи Кредит и какво обслужване могат да очакват от нейните кредитни консултанти. Най-пресните новини от компанията се показват в лента в горната част под менюто.

„Чрез новия ни уебсайт нашите клиенти ще се чувстват много по-информирани за продуктите и проектите на компанията, които имат за цел да им помогнат да преодолеят финансовите трудности и да улеснят и подобрят живота им. Изи Кредит поддържа изключително близък контакт със своите клиенти чрез кредитните си консултанти. В новия уебсайт това е постигнато и на онлайн ниво”, обясни Виолета Будева, директор „Маркетинг” на Изи Кредит.

Ask a question Задай въпрос