Новият сайт на Изи Кредит предлага още повече удобства на клиентите

17 декември 2013
Новият сайт на Изи Кредит предлага още повече удобства на клиентите

Новият сайт на Изи Кредит предлага още повече удобства на клиентите

17 декември 2013

Изи Кредит вече има нов, модерен уебсайт, с много повече възможности и улеснения за клиентите на компанията. Новият сайт на познатия адрес - www.easycredit.bg, се отличава с атрактивни дизайн и цветове, с лесна навигация и е много по-удобен за ползване. Сайтът е изпълнен с богато и полезно за клиентите съдържание, което цели да ги улесни в избора им на подходящата за тях финансова услуга.

Също както и кредитите на компанията, новият корпоративен уебсайт отразява изискванията и потребностите на клиентите. Има постоянна онлайн връзка с оператор на компанията, който е готов да отговори на всеки въпрос и да даде съвет за подходящ продукт. На началната страница на сайта има кредитен калкулатор за лесен ориентир за вноските и крайната сума, която трябва да върнат при дадена сума. Клиентите могат да влизат със своето потребителско име и парола, за да проверяват онлайн текущото състояние на кредита си – каква част от него е изплатена, каква е оставащата дължима сума и т. нат.

Улеснена е и процедурата за кандидатстване за кредит през сайта на Изи Кредит. На сайта има и секция с видеа, от които посетителите могат да придобият представа какви професионалисти работят в Изи Кредит и какво обслужване могат да очакват от нейните кредитни консултанти. Най-пресните новини от компанията се показват в лента в горната част под менюто.

Чрез новия ни уебсайт нашите клиенти ще се чувстват много по-информирани за продуктите и проектите на компанията, които имат за цел да им помогнат да преодолеят финансовите трудности и да улеснят и подобрят живота им. Изи Кредит поддържа изключително близък контакт със своите клиенти чрез кредитните си консултанти. В новия уебсайт това е постигнато и на онлайн ниво”, обясни Виолета Будева, директор „Маркетинг” на Изи Кредит.