14.08.2013

Новите късметлии от томболата на Easy Hits 2013 вече получават наградите си

news article image

Лидерът в домашните бързи заеми Изи Кредит започна да подарява наградите на 14-те късметлии от втората томбола на Easy Hits 2013. Ето какво споделиха трима от тях, които вече посетиха най-близките офиси на компанията, за да получат подаръците си:

Рени Стефанова, на 24 г. от кв. „Орландовци” в София, спечелила LED телевизор:

Не очаквах, че ще спечеля, защото никога досега не ми се е случвало. Ще си ползваме телевизора вкъщи. Клиент съм на Изи Кредит от няколко месеца. Научих за услугите на компанията от моя приятелка, която е кредитна консултантка. Използвах продукта със седмични вноски Easy Credit, а парите по него – за плащане на сметки. Желая на всички клиенти на компанията късмет!

Динко Добрев, на 20 години от кв. „Дружба” в София, спечелил аудио система:

Работя като барман в заведение до късно и когато ми се обадиха, за да ме информират, че съм спечелил, ме събудиха. Струваше си обаче. Това ми е първата награда в живота. Аудио системата е много мощна. Комшиите в блока няма да са много доволни (смее се). В момента изплащам третия си заем към Изи Кредит. Ползвам продукта със седмични вноски Easy Credit. С парите обикновено плащам сметки. Купувал съм и техника с тях.

Мария Карапанова, на 63 г. от Пловдив, спечелила MP3 плеър

Много съм доволна от наградата. Ще я подаря на внучката ми, която също се казва Мария, точно на именния й ден. Клиент съм на Изи Кредит от миналата година и съм ползвала два заема досега. Компанията ми се притече на помощ в момент, когато спешно имах нужда от пари, за да купим нова дограма вкъщи. Продуктът, който ползваме, е Изи Месец.

До началото на септември компанията ще подари на още 14 участника в промоцията Easy Hits 2013 1 LED телевизор, 3 аудио системи и 10 MP3 плеъри. Всеки, който използва услугите на Изи Кредит до края на август, ще получи гарантиран подарък – диск с най-горещите поп-фолк хитове от „Пайнер” или диск с най-големите български поп хитове, издаден от „Вирджиния рекърдс”.

 

Ask a question Задай въпрос