Новите късметлии от томболата на Easy Hits 2013 вече получават наградите си

15 август 2013
Новите късметлии от томболата на Easy Hits 2013 вече получават наградите си

Новите късметлии от томболата на Easy Hits 2013 вече получават наградите си

15 август 2013

Лидерът в домашните бързи заеми Изи Кредит започна да подарява наградите на 14-те късметлии от втората томбола на Easy Hits 2013. Ето какво споделиха трима от тях, които вече посетиха най-близките офиси на компанията, за да получат подаръците си:

Рени Стефанова, на 24 г. от кв. „Орландовци” в София, спечелила LED телевизор:

Не очаквах, че ще спечеля, защото никога досега не ми се е случвало. Ще си ползваме телевизора вкъщи. Клиент съм на Изи Кредит от няколко месеца. Научих за услугите на компанията от моя приятелка, която е кредитна консултантка. Използвах продукта със седмични вноски Easy Credit, а парите по него – за плащане на сметки. Желая на всички клиенти на компанията късмет!

Динко Добрев, на 20 години от кв. „Дружба” в София, спечелил аудио система:

Работя като барман в заведение до късно и когато ми се обадиха, за да ме информират, че съм спечелил, ме събудиха. Струваше си обаче. Това ми е първата награда в живота. Аудио системата е много мощна. Комшиите в блока няма да са много доволни (смее се). В момента изплащам третия си заем към Изи Кредит. Ползвам продукта със седмични вноски Easy Credit. С парите обикновено плащам сметки. Купувал съм и техника с тях.

Мария Карапанова, на 63 г. от Пловдив, спечелила MP3 плеър

Много съм доволна от наградата. Ще я подаря на внучката ми, която също се казва Мария, точно на именния й ден. Клиент съм на Изи Кредит от миналата година и съм ползвала два заема досега. Компанията ми се притече на помощ в момент, когато спешно имах нужда от пари, за да купим нова дограма вкъщи. Продуктът, който ползваме, е Изи Месец.

До началото на септември компанията ще подари на още 14 участника в промоцията Easy Hits 2013 1 LED телевизор, 3 аудио системи и 10 MP3 плеъри. Всеки, който използва услугите на Изи Кредит до края на август, ще получи гарантиран подарък – диск с най-горещите поп-фолк хитове от „Пайнер” или диск с най-големите български поп хитове, издаден от „Вирджиния рекърдс”.