21.05.2021

Нови специални предложения в пролетно-летния каталог за лоялни клиенти EasyBonus

news article image

Посрещаме пролетта с повече усмивки и нови предложения по програмата на Easy Credit за лоялни клиенти - EasyBonus.

В основата на нашата работа са нашите клиенти. Освен доверен партньор, ние от Easy Credit искаме да бъдем причината за повече усмивки у нашите клиенти. Да накараме всеки един клиент да се почувства специален и да усети колко важен е за нас.
Затова създадохме програмата за лоялност Easy Bonus, с която при всеки коректно изплатен кредит да трупате бонус точки. Те са равни на размера (сумата) на кредита, умножен по неговата поредност.

Натрупаните бонус точки можете да използвате за:

  • атрактивни подаръци;
  • да станете VIP клиент;
  • отстъпка от следващ кредит.

В нашия каталог можете да откриете атрактивни предложения, които да улеснят домакинските задължения или да направят дома ви по-красив и уютен. Стилна гарафа за вино, симпатични формички за печене, чаши за вода и вино и какво ли още не. Всички предложения, може да видите тук.

Възможност за още изненади и подаръци, с които да зарадвате себе си или своите близки, имате  и с картата Easy Bonus. Картата предоставя много отстъпки и преференциални условия при закупуването на услуги и продукти от нашите партньори. За да се възползвате от специалните условия, трябва да представите своята Easy Bonus карта заедно с документ за самоличност при покупка в търговските обекти.

Подарете си курс за обучение, козметична процедура или незабравимо преживяване за вас и вашите деца. Разгледайте предложенията на нашите партньори тук.

Включвайки се в програмата за лоялност имате възможност да станете VIP клиент и да се възползвате от още преференциални условия. Ето и как може да стане това:

  • Трябва да сте клиент на "Изи Асет Мениджмънт" АД;
  • Да натрупате 20 000 наградни бонус точки по специално създадената за теб VIP сметка;
  • Да заявите желание да станете VIP клиент при кандидатстването за нов (пореден) кредит.

Само VIP клиентът може да вземе кредит VIP Еasy, който е с преференциални нива на оскъпяване. Научете повече за привилегиите, които получавате като VIP клиент в Регионален офис, от своя Кредитен Консултант или на 0700 180 100 (без допълнително таксуване).

Подарявайте си малки радости всеки ден, направете ежедневието си по-щастливо и усмихнато.

Ask a question Задай въпрос