09.07.2013

Нови практични подаръци и големи отстъпки по програма Easy Bonus

news article image

Лоялните клиенти на Изи Кредит, участващи в програмата Easy Bonus и притежаващи едноименната клубна карта, могат да се възползват от нови атрактивни отстъпки и практични подаръци.

Най-новите предложения на лидера в бързото кредитиране в каталога с подаръци са плажна кърпа, вентилатор, плажен чадър, електрическа скара и таблет. С картата Easy Bonus те вече могат да пазаруват и при 3 до 15% по-ниски цени в магазините на „Матраци ТЕД” и веригите за спортни стоки Sport Depot и Max Sport. Лоялните клиенти в София могат да похапнат пица в ресторант „Джепето” с 10% отстъпка и да пазаруват с 8% по-ниски цени в магазините за дамски облекла с марка Credo.

Най-новите подаръци в каталога са нашето пожелание към клиентите за едно хубаво лято и приятни мигове с любимите хора”, информираха от дирекция „Маркетинг” на компанията.

Програмата Easy Bonus е специално създадена за лоялните клиенти на Изи Кредит. За всеки кредит клиентите получават бонус точки, равни на размера на кредита, умножен по неговата поредност. Събраните точки те могат да заменят за подаръци от фирмения каталог, за отстъпка от следващ кредит или да станат VIP клиент – статут, който има дава право на 30% по-евтини заеми и на персонално обслужване. Картата Easy Bonus, която предоставя отстъпки в търговската мрежа на партньори на Изи Кредит, пък може да бъде получена срещу 700 бонус точки.

Ask a question Задай въпрос