04.09.2011

Нова програма за Кредитните Консултанти на Изи Кредит

news article image

Кредитните консултанти на Изи Кредит получиха от компанията добра възможност за допълнителен доход, докато работят за дружеството, без това да им коства много време и усилия. От 1 септември всеки от тях, който привлече нов консултант за организацията, печели 200 лв.

Паричното възнаграждение е част от инициативата „Кредитен консултант - довел Кредитен консултант“, проектирана от търговската структура на дружеството и дирекция „Човешки ресурси”. Идеята е да се осигури по-голямо пазарно покритие на компанията в страната и да се популяризира марката Изи Кредит. „От увеличението на броя на Кредитните консултанти печелят и те самите, и компанията. Колкото по-голяма е компанията и колкото по-популярна е марката, толкова по-облагодетелстван ще бъде всеки от нас”, смята търговският ни директор Дафинка Стилиянова. На сходно мнение е и директорът „Човешки ресурси” на компанията Йорданка Шуманова. „Привличането на нови Кредитни консултанти и клиенти от действащи, работещи Кредитни консултанти, винаги е било най-успешната практика за разширяване влиянието на компанията ни на пазара. Колкото по-голяма е организацията ни, колкото по-позната е тя сред клиентите ни, толкова повече позитиви черпи всеки ангажиран с работа в нея”, посочи Дани Шуманова, изтъквайки сред придобивките достъпа до нови и повече на брой клиенти и увеличени доходи. По думите й целта е да се насърчи и предприемачеството на всеки Кредитен консултант и желанието му да работи в компания от още по-голям мащаб. „Този стремеж към предприемачество се съчетава с естествената потребност да помогнеш на близък човек, който да реализира и да открие своята възможност за основни или допълнителни доходи, работейки от името на компанията ни”, коментира още директорът „Човешки ресурси” на Изи Кредит.

За спечелването на наградата е необходимо новият консултант да постигне няколко базови цели в рамките на първите няколко месеца от назначението си. Сред тях са да има поне 20 активни клиента, респективно кредита, за периода на първите четири месеца след постъпването си, от които половината нови; размерът на главницата по отпуснатите от него кредити да е поне 200 лв. и рейтингът на самия консултант да е не по-малък от 90%. Според Дафи Стилиянова тези критерии, разработени от нея и Регионалните мениджъри в страната, са постижими.

Потвърждението, че е препоръчан от Кредитен консултант на компанията, кандидатът за нов консултант прави чрез вписването във формата за кандидатстване на трите имена и името на офиса, в който работи препоръчалият го.

Ask a question Задай въпрос