14.08.2011

Нова и красива площадка на "Изи Кредит" радва децата в квартал "Люлин"

news article image

Нова и красива детска площадка, отговаряща на всички европейски изисквания за безопасност, ще радва малките деца в квартал "Люлин", докато си играят в "Парк - Люлин център" до Кооперативния пазар. Съоръжението е дарение от една от водещите компании в България на пазара на бързи заеми – "Изи Асет Мениджмънт" АД, известна повече чрез основния си продукт като "Изи Кредит".

Площадката беше открита официално на 15-ти август. На събитието присъстваха представители на общината и компанията, родители и деца от квартала. Забавление и игри за децата организираха аниматори, преоблечени като анимационните герои Том и Джери. Децата от детска градина "ОДЗ 100 - Люлин 10" изнесоха свои рецитали от песнички и стихотворения, а екипът на "Изи Кредит" им раздаде подаръци и лакомства.

"Щастливи сме, че точно на този прекрасен християнски празник подаряваме нещо ценно и красиво на децата в Люлин. Работим тук вече 6 години, кварталът ни харесва и това е най-малкото, което можем да направим за дечицата в него. Освен да отпускаме бързи кредити в дома, за нас е важно и да допринасяме положително за развитието на обществото и регионите, в които живеят нашите клиенти, служители и партньори. Стремим се да подкрепяме каузи, които са важни за тях", заяви при откриването на детската площадка председателят на съвета на директорите на "Изи Кредит" Станимир Василев.

Поздравления децата получиха и от директора "Човешки ресурси" на "Изи Кредит" Йорданка Шуманова. "Създаваме условия за безгрижни детски игри и за удобство на нашите съграждани. Вярваме, че инициативите в полза на обществото са наша мисия", каза Йорданка Шуманова.

Представител на общината прочете и благодарствено писмо от кмета на Столична община, район "Люлин" – инж. Венетка Серафимова. "Щастливи сме днес, на светлия християнски празник на Богородица, да благодарим на ръководството и екипа на компанията за бързи потребителски кредити "Изи Кредит" за подкрепата и усилията за откриването на тази прекрасна, пъстра детска площадка. В условията на икономическа криза, компанията помага на Столична община да поддържа своя ангажимент към децата на Люлин за осигуряване на динамична и атрактивна материална среда насочена към развитие на личността и здравето на детето", се казва в писмото на кмета на район "Люлин".

Площадката на "Изи Кредит" в Люлин е предназначена за игра на деца до 10 години и разполага с пъстроцветни люлки, пързалки и катерушки. Средствата, заделени от "Изи Асет Мениджмънт" АД за построяването й, възлизат на около 10 хил. лв. Това е шестата поред площадка, построена от компанията в страната. С такива вече разполагат децата в Плевен, Костинброд, Казанлък, Петрич и Доспат. До края на годината компанията предвижда да изгради площадки в още градове.

Ask a question Задай въпрос