Нов евтин бърз заем спестява ценно време на работещите

04 февруари 2013
Нов евтин бърз заем спестява ценно време на работещите

Нов евтин бърз заем спестява ценно време на работещите

04 февруари 2013

Хората, които работят активно, вече няма нужда да си губят времето, разкарвайки се до банкови клонове в търсене на подходящ потребителски кредит. Специално за тях вече се предлага небанков евтин бърз заем, чието изплащане е съобразено с възнаграждението им на работното място.

Финансовата услуга се нарича Easy Max и се предлага от лидера в бързото кредитиране Изи Кредит за суми от 500 до 5000 лв. Easy Max е по-евтин от традиционните бързи кредити, като се отпуска също толкова бързо – до 24 часа от заявката, на удобно за клиента място – в неговия дом, при минимални изисквания – лична карта и трудов договор. Парите се доставят от кредитен консултант на Изи Кредит. Easy Max е създаден специално за хората, работещи на постоянен трудов договор. Погасителните вноски са на всеки две седмици, което го прави лесен и удобен за изплащане. Всяка следваща вноска е намаляваща.

Продуктът е на пазара от няколко дни, но вече има своите клиенти. „Работя плътно и интензивно по цял ден – от 10 ч. сутринта до 20 ч. вечерта. Единственият ми почивен ден е в неделя и нямам намерение да го пропилявам в стоене по малкото банкови офиси, които работят през уикенда”, обясни решението си да изтегли Easy Max един от тях - 26-годишната Ваня Костова от София. В новия продукт на Изи Кредит й допада по-ниското оскъпяване в сравнение с други бързи кредити и това, че погасителните вноски по него се правят веднъж на две седмици. „Двуседмичните вноски са много удобни за мен, защото по този начин ги съчетавам с получаването на заплатата и аванса”, отбеляза младата софиянка.

От Изи Кредит коментират, че като Ваня са десетки хиляди в цялата страна. „Профилът на клиентите на бързите заеми се промени. Все повече активно работещи хора нямат нито време, нито желание да пропиляват такова в търсене на кредит. Те се нуждаят от пари назаем бързо и без излишни формалности. Easy Max е за заетите хора, които ценят времето си и предпочитат да го посветят на по-важни и стойностни неща в живота, отколкото на това да чакат в клон и на гише”, коментира Виолета Будева, маркетинг директор на Изи Кредит.

Кандидатстването за Easy Max става по телефона (0700 18 100) и онлайн през сайта на Изи Кредит - www.easycredit.bg