03.02.2013

Нов евтин бърз заем спестява ценно време на работещите

news article image

Хората, които работят активно, вече няма нужда да си губят времето, разкарвайки се до банкови клонове в търсене на подходящ потребителски кредит. Специално за тях вече се предлага небанков евтин бърз заем, чието изплащане е съобразено с възнаграждението им на работното място.

Финансовата услуга се нарича Easy Max и се предлага от лидера в бързото кредитиране Изи Кредит за суми от 500 до 5000 лв. Easy Max е по-евтин от традиционните бързи кредити, като се отпуска също толкова бързо – до 24 часа от заявката, на удобно за клиента място – в неговия дом, при минимални изисквания – лична карта и трудов договор. Парите се доставят от кредитен консултант на Изи Кредит. Easy Max е създаден специално за хората, работещи на постоянен трудов договор. Погасителните вноски са на всеки две седмици, което го прави лесен и удобен за изплащане. Всяка следваща вноска е намаляваща.

Продуктът е на пазара от няколко дни, но вече има своите клиенти. „Работя плътно и интензивно по цял ден – от 10 ч. сутринта до 20 ч. вечерта. Единственият ми почивен ден е в неделя и нямам намерение да го пропилявам в стоене по малкото банкови офиси, които работят през уикенда”, обясни решението си да изтегли Easy Max един от тях - 26-годишната Ваня Костова от София. В новия продукт на Изи Кредит й допада по-ниското оскъпяване в сравнение с други бързи кредити и това, че погасителните вноски по него се правят веднъж на две седмици. „Двуседмичните вноски са много удобни за мен, защото по този начин ги съчетавам с получаването на заплатата и аванса”, отбеляза младата софиянка.

От Изи Кредит коментират, че като Ваня са десетки хиляди в цялата страна. „Профилът на клиентите на бързите заеми се промени. Все повече активно работещи хора нямат нито време, нито желание да пропиляват такова в търсене на кредит. Те се нуждаят от пари назаем бързо и без излишни формалности. Easy Max е за заетите хора, които ценят времето си и предпочитат да го посветят на по-важни и стойностни неща в живота, отколкото на това да чакат в клон и на гише”, коментира Виолета Будева, маркетинг директор на Изи Кредит.

 

Кандидатстването за Easy Max става по телефона (0700 18 100) и онлайн през сайта на Изи Кредит - www.easycredit.bg

Ask a question Задай въпрос