19.06.2017

Нежните лица, които стоят зад Изи Кредит

news article image

Една от водещите небанкови финансови институции у нас Изи Кредит представя в специална поредица част от нежните лица на своя бизнес, като поставя специален фокус върху дългогодишните си служители и кредитни консултанти, които са в структурата на финансовата институция почти от самото й създаване през 2005 г. 

Какво е толкова дълго  време да работиш и да бъдеш част от компания лидер в небанковия  сектор? За това разказват Красимира Настова (К.Н.), Кредитен Консултант в офис гр. Ямбол и Любка Гугушева (Л.Г.), Организатор продажби в офис Враца на Изи Кредит. Като част от екипа на Изи Кредит те, заедно с още 3 500 свои колеги - жени и мъже като тях, допринасят за това навсякъде в България всички, които искат нещо или имат нужда, във всеки един момент, да получават достъп до финансови услуги.

Как се чувстваш вече десет години в компанията на Изи Кредит?

Л.Г. - И аз се учудвам, че вече 10 години съм в Изи Кредит, които изминаха неусетно. Чувствам, че все още имам хъс са върша тази работа.

К.Н. - Десет години! Кога минаха? Чувствам се превъзходно! Млади хора, добър екип. Какво повече му трябва на човек?
 

Какво те задържа толкова дълго време в Изи Кредит?

Л.Г. - Обичам работата си, която е разнообразна, динамична, предизвикателна и мотивираща.

 К.Н. – Дейността, с която се занимавам и която за мен е удовлетворение. Срещата с различни хора, с много житейски ситуации. Всеки клиент споделя личната си история. Аз се чувствам добре, когато успявам да помогна с решаването на проблемите.
 

Как би описала Изи Кредит като компания, в която се развиваш  10 години?

Л.Г. - Коректността на „Изи Асет Мениджмънт“ АД,  чудесният колектив,  отзивчивостта и помощта на моя мениджър – ТОП МР Иван Иванов

К.Н. - За мен Изи Кредит като компания е №1. Добри условия за развитие. Коректна фирма, която уважава служителите и изпълнителите си и им предоставя много възможности за изява.


Какво се е променило в теб от както се развиваш в Изи Кредит?

Л.Г. - Промених се изцяло. Контактите с клиентите ми (къде за добро, къде за лошо) ме направиха силна и ме научиха да не се предавам пред трудностите.

К.Н. - Определено промених начина си на мислене.Постигам всичко с много упоритост. Успявам да преценявам хората по-добре, но винаги може повече.
 

Какво би казала на твои колеги, които сега започват работа или дейност в компанията?

Л.Г. - Никога да не се предават и макар да е клише, началото винаги е трудно. Пожелавам на всички успехи и най-вече здраве.

К.Н. - Да бъдат упорити, целеустремени и постоянни в това, което правят. Да бъдат толерантни спрямо клиентите  и колегите си. Да вярват в себе си и да мислят позитивно.


Красимира Настова (ляво) Любка Гугушева (дясно)

Ask a question Задай въпрос