Нежните лица, които стоят зад Изи Кредит

20 юни 2017
Нежните лица, които стоят зад Изи Кредит

Нежните лица, които стоят зад Изи Кредит

20 юни 2017

Една от водещите небанкови финансови институции у нас Изи Кредит представя в специална поредица част от нежните лица на своя бизнес, като поставя специален фокус върху дългогодишните си служители и кредитни консултанти, които са в структурата на финансовата институция почти от самото й създаване през 2005 г. 

Какво е толкова дълго  време да работиш и да бъдеш част от компания лидер в небанковия  сектор? За това разказват Красимира Настова (К.Н.), Кредитен Консултант в офис гр. Ямбол и Любка Гугушева (Л.Г.), Организатор продажби в офис Враца на Изи Кредит. Като част от екипа на Изи Кредит те, заедно с още 3 500 свои колеги - жени и мъже като тях, допринасят за това навсякъде в България всички, които искат нещо или имат нужда, във всеки един момент, да получават достъп до финансови услуги.

Как се чувстваш вече десет години в компанията на Изи Кредит?

Л.Г. - И аз се учудвам, че вече 10 години съм в Изи Кредит, които изминаха неусетно. Чувствам, че все още имам хъс са върша тази работа.

К.Н. - Десет години! Кога минаха? Чувствам се превъзходно! Млади хора, добър екип. Какво повече му трябва на човек?
 

Какво те задържа толкова дълго време в Изи Кредит?

Л.Г. - Обичам работата си, която е разнообразна, динамична, предизвикателна и мотивираща.

 К.Н. – Дейността, с която се занимавам и която за мен е удовлетворение. Срещата с различни хора, с много житейски ситуации. Всеки клиент споделя личната си история. Аз се чувствам добре, когато успявам да помогна с решаването на проблемите.
 

Как би описала Изи Кредит като компания, в която се развиваш  10 години?

Л.Г. - Коректността на „Изи Асет Мениджмънт“ АД,  чудесният колектив,  отзивчивостта и помощта на моя мениджър – ТОП МР Иван Иванов

К.Н. - За мен Изи Кредит като компания е №1. Добри условия за развитие. Коректна фирма, която уважава служителите и изпълнителите си и им предоставя много възможности за изява.


Какво се е променило в теб от както се развиваш в Изи Кредит?

Л.Г. - Промених се изцяло. Контактите с клиентите ми (къде за добро, къде за лошо) ме направиха силна и ме научиха да не се предавам пред трудностите.

К.Н. - Определено промених начина си на мислене.Постигам всичко с много упоритост. Успявам да преценявам хората по-добре, но винаги може повече.
 

Какво би казала на твои колеги, които сега започват работа или дейност в компанията?

Л.Г. - Никога да не се предават и макар да е клише, началото винаги е трудно. Пожелавам на всички успехи и най-вече здраве.

К.Н. - Да бъдат упорити, целеустремени и постоянни в това, което правят. Да бъдат толерантни спрямо клиентите  и колегите си. Да вярват в себе си и да мислят позитивно.


Красимира Настова (ляво) Любка Гугушева (дясно)