21.02.2017

Нежните лица, които стоят зад Изи Кредит

news article image

дна от водещите небанкови финансови институции у нас Изи Кредит представя в специална поредица част от нежните лица на своя бизнес, като поставя специален фокус върху дългогодишните си служители и кредитни консултанти, които са в структурата на финансовата институция почти от самото й създаване през 2005 г. 

Какво е толкова дълго  време да работиш и да бъдеш част от компания лидер в небанковия  сектор? За това разказват Фидана Андреева (Ф.А.), Организатор продажби в офис гр. Смолян и Галина Кирова (Г.К.), Регионален мениджър в офис гр. Горна Оряховица на Изи Кредит. Като част от екипа на Изи Кредит те, заедно с още 3 500 свои колеги - жени и мъже като тях, допринасят за това навсякъде в България всички, които искат нещо или имат нужда, във всеки един момент, да получават достъп до финансови услуги.

Как се чувстваш вече десет години в компанията на Изи Кредит?

Ф.А. – Като у дома си. Чувствам, че това е моят втори дом, където добрата работа с колегите е едно от основните неща за мен.    

Г.К. – Чувствам се прекрасно и удовлетворена, въпреки всички предизвикателства.

Какво те задържа толкова дълго време в Изи Кредит?

Ф.А. – Преди всичко колегите и работното време, което отговоря много на очакванията ми.

Г.К. – Може би това, от което имам нужда като професионалист съм го открила именно в Изи Кредит.

Как би описала Изи Кредит като компания, за която работиш 10 години?

Ф.А. – Това е компания с голям авторитет, като за мен е привилегия да бъда част от нея, при това дългосрочно - вече повече от 10 години.

Г.К. – Компанията ме кара да се чувствам сигурна. Това ме мотивира допълнително да давам всичко от себе си. Ако човек има желание, може да се развива в Изи Кредит.

Какво се е променило в теб от както работиш в Изи Кредит?

Ф.А. – Успявам да преценявам хората много по-добре, както и да бъда по-гъвкава в общуването.  

Г.К. – Да се постигам повече неща, да бъда упорита и никога да не се отказвам, от това, което искам да реализирам.

Какво би казала на твои колеги, които сега започват работа в компанията?

Ф.А. – Да бъдат преди всичко търпеливи, много упорити и постоянни в това, което правят. Също така, да бъдат открити един спрямо друг и толерантни спрямо клиентите.

Г.К. – Винаги да преследват мечтите си, да бъдат целеустремени, благодарни за това, което имат и не на последно място – да бъдат позитивни.

Ask a question Задай въпрос