Нежните лица, които стоят зад Изи Кредит

22 февруари 2017
Нежните лица, които стоят зад Изи Кредит

Нежните лица, които стоят зад Изи Кредит

22 февруари 2017

дна от водещите небанкови финансови институции у нас Изи Кредит представя в специална поредица част от нежните лица на своя бизнес, като поставя специален фокус върху дългогодишните си служители и кредитни консултанти, които са в структурата на финансовата институция почти от самото й създаване през 2005 г. 

Какво е толкова дълго  време да работиш и да бъдеш част от компания лидер в небанковия  сектор? За това разказват Фидана Андреева (Ф.А.), Организатор продажби в офис гр. Смолян и Галина Кирова (Г.К.), Регионален мениджър в офис гр. Горна Оряховица на Изи Кредит. Като част от екипа на Изи Кредит те, заедно с още 3 500 свои колеги - жени и мъже като тях, допринасят за това навсякъде в България всички, които искат нещо или имат нужда, във всеки един момент, да получават достъп до финансови услуги.

Как се чувстваш вече десет години в компанията на Изи Кредит?

Ф.А. – Като у дома си. Чувствам, че това е моят втори дом, където добрата работа с колегите е едно от основните неща за мен.    

Г.К. – Чувствам се прекрасно и удовлетворена, въпреки всички предизвикателства.

Какво те задържа толкова дълго време в Изи Кредит?

Ф.А. – Преди всичко колегите и работното време, което отговоря много на очакванията ми.

Г.К. – Може би това, от което имам нужда като професионалист съм го открила именно в Изи Кредит.

Как би описала Изи Кредит като компания, за която работиш 10 години?

Ф.А. – Това е компания с голям авторитет, като за мен е привилегия да бъда част от нея, при това дългосрочно - вече повече от 10 години.

Г.К. – Компанията ме кара да се чувствам сигурна. Това ме мотивира допълнително да давам всичко от себе си. Ако човек има желание, може да се развива в Изи Кредит.

Какво се е променило в теб от както работиш в Изи Кредит?

Ф.А. – Успявам да преценявам хората много по-добре, както и да бъда по-гъвкава в общуването.  

Г.К. – Да се постигам повече неща, да бъда упорита и никога да не се отказвам, от това, което искам да реализирам.

Какво би казала на твои колеги, които сега започват работа в компанията?

Ф.А. – Да бъдат преди всичко търпеливи, много упорити и постоянни в това, което правят. Също така, да бъдат открити един спрямо друг и толерантни спрямо клиентите.

Г.К. – Винаги да преследват мечтите си, да бъдат целеустремени, благодарни за това, което имат и не на последно място – да бъдат позитивни.