Нежните лица, които стоят зад Изи Кредит

03 януари 2017
Нежните лица, които стоят зад Изи Кредит

Нежните лица, които стоят зад Изи Кредит

03 януари 2017

Една от водещите небанкови финансови институции у нас Изи Кредит представя в специална поредица част от нежните лица на своя бизнес, като поставя специален фокус върху дългогодишните си служители и кредитни консултанти, които са в структурата на финансовата институция почти от самото й създаване през 2005 г. 

Какво е толкова дълго  време да работиш и да бъдеш част от компания лидер в небанковия  сектор? За това разказват Ивайла Златанова (И.З.) и Валентина Калпачка (В.К.), Организатори продажби в офиса на Изи Кредит в гр. Благоевград. Като част от екипа на Изи Кредит те, заедно с още 3500 свои колеги - жени и мъже като тях, допринасят за това навсякъде в България всички, които искат нещо или имат нужда, във всеки един момент, да получават достъп до финансови услуги.

Как се чувстваш вече десет години в компанията на Изи Кредит?

И.З. – Въпреки, че съм малко уморена, се чувствам много добре, защото работя това, което ме удовлетворява.

В.К.
– Чувствам се страхотно, екипът и колегите ми са прекрасни. След толкова време в компанията харесвам работата си, която е изпълнена с много емоция и ми дава стимул. 

Какво те задържа толкова дълго време в Изи Кредит?

И.З. – Основно екипът и колегите, с които сме се подкрепяли през годините. Работното време също е от голямо значение за мен, тъй като напълно ме устройва.

В.К.
– Преди Изи Кредит съм работила само на едно място. Това, което ми направи силно впечатление за компанията е, че когато започвах работа в Изи Кредит имах 30 години стаж зад гърба си. Въпреки това, те ми подадоха ръка в труден за мен момент, приеха ме и ме поканиха да стана част от екипа.  

Как би описала Изи Кредит като компания, за която работиш 10 години?

И.З. – За мен Изи Кредит е коректна компания - работодател.

В.К.
– Прозрачна компания, сигурен работодател, който уважава хората си, грижи се за тях и им предоставя много възможности.

Какво се е променило в теб от както работиш в Изи Кредит?

И.З. – Бих казала, че се промени начинът ми на мислене. Освен това, станах и много по-внимателна, и фокусирана, при работата с хора. Това ми помага много, тъй като всеки ден съм близо до клиентите.

В.К.
– Определено станах по-търпелива.

Какво би казала на твои колеги, които сега започват работа в компанията?

И.З. – Да повярват, че всичко е постижимо. Аз самата съм доказателство за това, като дългогодишен служител в компанията.

В.К.
– Да се възползват от възможностите за развитие, които предоставя компанията.

Ивайла Златанова и Валентина Калпачка