02.01.2017

Нежните лица, които стоят зад Изи Кредит

news article image

Една от водещите небанкови финансови институции у нас Изи Кредит представя в специална поредица част от нежните лица на своя бизнес, като поставя специален фокус върху дългогодишните си служители и кредитни консултанти, които са в структурата на финансовата институция почти от самото й създаване през 2005 г. 

Какво е толкова дълго  време да работиш и да бъдеш част от компания лидер в небанковия  сектор? За това разказват Ивайла Златанова (И.З.) и Валентина Калпачка (В.К.), Организатори продажби в офиса на Изи Кредит в гр. Благоевград. Като част от екипа на Изи Кредит те, заедно с още 3500 свои колеги - жени и мъже като тях, допринасят за това навсякъде в България всички, които искат нещо или имат нужда, във всеки един момент, да получават достъп до финансови услуги.

Как се чувстваш вече десет години в компанията на Изи Кредит?

И.З. – Въпреки, че съм малко уморена, се чувствам много добре, защото работя това, което ме удовлетворява.

В.К.
– Чувствам се страхотно, екипът и колегите ми са прекрасни. След толкова време в компанията харесвам работата си, която е изпълнена с много емоция и ми дава стимул. 

Какво те задържа толкова дълго време в Изи Кредит?

И.З. – Основно екипът и колегите, с които сме се подкрепяли през годините. Работното време също е от голямо значение за мен, тъй като напълно ме устройва.

В.К.
– Преди Изи Кредит съм работила само на едно място. Това, което ми направи силно впечатление за компанията е, че когато започвах работа в Изи Кредит имах 30 години стаж зад гърба си. Въпреки това, те ми подадоха ръка в труден за мен момент, приеха ме и ме поканиха да стана част от екипа.  

Как би описала Изи Кредит като компания, за която работиш 10 години?

И.З. – За мен Изи Кредит е коректна компания - работодател.

В.К.
– Прозрачна компания, сигурен работодател, който уважава хората си, грижи се за тях и им предоставя много възможности.

Какво се е променило в теб от както работиш в Изи Кредит?

И.З. – Бих казала, че се промени начинът ми на мислене. Освен това, станах и много по-внимателна, и фокусирана, при работата с хора. Това ми помага много, тъй като всеки ден съм близо до клиентите.

В.К.
– Определено станах по-търпелива.

Какво би казала на твои колеги, които сега започват работа в компанията?

И.З. – Да повярват, че всичко е постижимо. Аз самата съм доказателство за това, като дългогодишен служител в компанията.

В.К.
– Да се възползват от възможностите за развитие, които предоставя компанията.

Ивайла Златанова и Валентина Калпачка

Ask a question Задай въпрос