12.11.2019

Нещата, които трябва да знаем за Микрокредитирането

news article image

Микрокредитирането Ви осигурява малък паричен заем според Вашите желания и текущи потребности. Заемите от Изи Кредит са с предварително договорени, фиксирани месечни, седмични или двуседмични вноски, директно до Вашия дом, без да губите от ценното си време.

Като микрокредит най-често се определят заеми до 2000 лв., до 3000 лв. и до 5000 лв.

Какво всъщност е Микрокредит

Това е малък кредит, който отговаря на Вашите потребности в точния за Вас момент. С Easy Credit, лесно, бързо и удобно финансирате своите нужди. Микрокредитите ни са с:

  • Улеснено кандидатстване – само срещу лична карта и с максимално улеснена процедура
  • Бързо получавате необходимата за Вас сума след одобрение, в рамките на 24 часа в офис на Изи Кредит или във Вашия дом;
  • Удобно разпределени, фиксирани вноски според Вашите персонални потребности;
  • Специално отношение към всеки наш клиент от квалифицирани Кредитни консултанти.


Защо Микрокредитирането е толкова популярно в България


В България все по-често хората се възползват от тегленето на малки заеми за покриване на сметки за отопление и битови нужди или пък за ремонтни дейности и обзавеждане в дома.

Easy Credit e един от лидерите в България в небанковите потребителски кредити, отпускани директно до дома на клиента. С наша помощ Вие можете всичко:

•    Спрете да се притеснявате ненужно за сметките, които отново Ви притискат;
•    Ремонтирайте дома си без притеснение – заслужавате да направите малките интериорни промени, които обмисляте от толкова време;
•     Поправете колата без излишни ядове;
•    Запишете се на онзи интересен обучителен курс, който не можехте да си позволите;
•     Отидете на тази дълго мечтана екскурзия, за която все събирате пари, но така и не Ви стигнаха;
•     И за новия телефон, който си харесахте – няма проблем, ние от Изи Кредит ще Ви помогнем.


Кои са най-често теглените суми

Продуктите на Изи Кредит са съобразени изцяло с индивидуалните финансови нужди на многобройните ни клиенти в България, Украйна, Румъния, Полша и Македония. Потребителите на микрокредити могат да избират между различни суми според нуждите им, като например:

•      До 2000 лв;
•      До 3000 лв;
•      До 5000 лв.


Как да извлечем максимална полза от Микрокредитирането според Изи Кредит

При този тип бързи заеми процедурата по кандидатстване е лесна. При микрокредитите липсва утежнената документация. Процесът обикновено отнема броени минути. След одобрение получавате желаната от Вас сума удобно в рамките на 24 часа в наш офис или директно във Вашия дом. Услугите, които ние от Easy Credit Ви предлагаме, имат следните предимства:

  1. Лесна и достъпна услуга с опростена процедура по кандидатстване. Краткосрочните заеми са достъпни и за хора с по-ниски месечни доходи. Не се изисква излишна документация и не губите ценно време.
  2. Опция, с която да се справите с непредвидените финансови обстоятелства.
  3. Решение при сериозни затруднения, например ремонт на автомобил или пък неотложно лечение.
  4. Дискретност. Все по-често хората предпочитат да потърсят необходимите им финансови средства от лоялен кредитор, вместо от приятели или роднини, което би било предпоставка за бъдещи усложнения в техните отношения.

Ask a question Задай въпрос