05.03.2019

Най-добрият приятел на жените

news article image

„Диамантите са най-добрият приятел на момичето“, изпява за първи път Керъл Чанинг през 1949 година в бродуейската постановка „Джентълмените предпочитат блондинки“. Разбира се, песента става най-известна във версията на Мерилин Монро през 1953 в едноименния филм, и оттогава се използва като референция във всеки един материал, посветен на любовта на жените към скъпоценните камъни.

Не е тайна, че ние момичетата от всички възрасти, обичаме красивите бижута. Още по-превързани сме, когато благородните метали вървят в комбинация с цветни скъпоценни камъни и кристали. Те ни карат да се чувстваме красиви и желани, без да искат нищо в замяна. Придружават ни в работното ежедневие, по време на пътувания, романтични срещи. Повдигат самочувствието ни. Нищо чудно, че ги приемаме за наши приятели – те са с нас в добри и лоши моменти, и ни напомнят за силата на женския характер, с която устояваме на всички предизвикателства в живота.

Постиженията ни като жени и майки отбелязваме всяка година на 8 март, макар много от нас да смятат, че всеки ден би могъл да е празник, стига в живота ни да има красиви неща за празнуване, каквито са семейството, децата, личните и професионални успехи. И все пак 8 март е обичан повод от всички, защото на този ден всеки може да поднесе своите почитания, цветя и подаръци към най-важните жени в живота си – майки, съпруги, сестри и дъщери. Това е денят, който започваме с усмивка и с благодарност за женското начало в нас, символ на непреходни неща, каквито са нежността, грижата, силата, любовта и всеотдайността.

Изминало е много време от момента, в който Мерилин Монро увоковечава непреходната женска красота, и в наши дни, жените - блондинки, червенокоси или брюнетки, не са просто обект на възхищение от страна на мъжете, но са постигнали много повече в посока равнопоставеност на половете, кариерно и личностно развитие. В наши дни дамите сами избират своите „диаманти“, независимо от това дали става въпрос за бижута, партньор, приятели, пътуване до екзотична дестинация или просто за това как да прекарат свободното си време.  

За жените през XXI век най-ценният диамант е възможността сами да определят посоките си. И приятелите си. Ние в Изи Кредит ценим тази свобода и привилегиите, която тя носи, и затова всеки клиент, усвоил кредит на 7-ми или 8-ми март от Изи Кредит, независимо дали е жена или мъж, ще получи скреч карта, която след изтриване на скреч полето ще му осигури информация дали печели подарък. Ако при изтриване на скреч полето се появи надпис „Честито, печелиш“, веднага, на място, клиентите ще получат специалния ни подарък по случай 8 март - комплект обеци с кристали Сваровски. Но дори и късметът да ви изневери, Изи Кредит ще ви дари с приятелска „усмивка“ – какъв по-подходящ повод от това да посрещнете празника с широко усмихнато лице.

Ask a question Задай въпрос