04.03.2012

Най-бързите заеми в България вече се отпускат и в столичен мол

news article image

Най-бързите заеми в България вече се отпускат и в един от моловете в София. Компанията за бързи кредити Изи Асет Мениджмънт АД (Изи Кредит) предлага услугата в Скай Сити (SkyCity) в квартал Гео Милев от началото на март. Всеки ден от 8 до 21 часа на обособен щанд на партерния етаж в търговския център хората могат да получат пари назаем – до 395 лв. в брой само за 10-15 минути. Откриването на щанда на 1 март беше съпътствано от подаръци и изненади за посетителите на мола – момичета на Изи Кредит раздаваха мартенички с пожелание за здраве и сила. На 8 март те ще подаряват на дамите цвете, а кандидатстването за кредит в Изи Магазин до края на март носи и красив подарък за жените.

Услугата пари в брой назаем се предлага за първи път в български мол като през следващите месеци тя ще е достъпна и в други търговски центрове в столицата и страната. Заемите са 30-дневни и се погасяват с еднократна вноска на щанда на Изи Кредит в съответния търговски център или по банков път. Те са част от програмата Изи Магазин. 

„В моловете в България всяка седмица се отбиват стотици хиляди българи, за да пазаруват, да се разхождат или просто да се позабавляват с приятели. Това ги прави много удобни места за отпускане на бързи заеми, с които хората да покриват финансовите си нужди веднага”, смята Десислава Димитрова, ръководител на отдел Търговски обекти към дирекция Алтернативни продажби на Изи Кредит. Стриктните мерки за сигурност в търговските центрове също ги прави подходящи за предоставянето на финансови услуги. 

Освен в мола в квартал Гео Милев в София компанията предлага услугата и в два от магазините на Фантастико в столицата – в кварталите Люлин 1 и Хаджи Димитър. Максималната сума и за тях е 395 лв. При стартирането на продукта в края на декември таванът беше 200 лв., но заради силния интерес и запитвания на клиенти Изи Кредит я увеличи.

Бързите 30-дневни заеми са много удобни, защото покриват непредвидени или неотложни разходи веднага и не се налага да се чака месечното възнаграждение. Те стават все по-популярни в България и през последните месеци са най-бързо растящият сегмент на пазара на бързи потребителски заеми, показват данните на Изи Кредит. За последните три месеца компанията регистрира трицифрен ръст на заявките за тях. „Месечните заеми покриват неотложни или непредвидени разходи, които ако не се платят, биха поставили човек в затруднено положение – например прекъсване на тока заради неплатена сметка, спешен ремонт на жилището и колата и други. Хората ги предпочитат, защото се отпускат много бързо, удобно и дискретно, с минимални изисквания и при напълно прозрачни условия, което им позволява да си планират сметките добре”, посочва Неделчо Спасов, изпълнителен директор на Изи Кредит. 

Предимствата на Изи Магазин са:

v Одобрение до 15 минути 
v Получаване на парите веднага след одобрение 
v Максимално улеснена процедура за кандидатстване

Заради силния интерес Изи Кредит увеличи сумите и за друг свой краткосрочен заем – онлайн кредита до заплата Easy On, за който се кандидатства само през уебсайта на компанията. От началото на годината те вече могат да теглят 350 и 395 лв. Преди това максималната сума по месечния заем беше 300 лв.

 

 

Ask a question Задай въпрос