03.09.2020

Надпреварата „Спечели кола с Изи Кредит” продължава

news article image



Колегите ни Петя Келиванова от Горна Оряховица и Петър Статев от Велинград
вече взеха ключовете за чисто новите си автомобили Citroen C3

В началото на месец юли стартирахме вторият период на вътрешното съревнование „Спечели кола с Изи Кредит”. Така надпреварата сред нашите колеги, които са винаги на първа линия в услуга на клиентите на компанията, продължава с пълна сила.

Всеки един от тях доказва ежедневно:

  • волята си да расте и да се развива,
  • да покорява нови върхове в работата и живота,
  • да не спира пред каквито и да е предизвикателства.

След първия етап на надпреварата всички колеги в Изи Кредит показаха изключителни резултати и хъс за успех! Именно качествата на хората и стремежът винаги да сме най-добрите ни нарежда сред лидерите на пазара, но по-важно е изграденото доверие, което поддържаме всеки ден към клиентите като партньор и към нашите колеги като работодател. Ценностите в нашата култура ни помагат в предизвикателните времена и ни дават силата да вървим напред!

Чисто нов автомобил CITROEN C3 спечелиха Петя Келиванова от Горна Оряховица и Петър Статев от Велинград, а с 50 инчов смарт телевизор се сдобиха Фатме Осман от Сопот и Мирослав Диманов от Сливен.
Петя е Кредитен консултант в Регионален офис Горна Оряховица и се включва в съревнованието като един от обещаващите млади таланти в компанията.
 

Петя вярва, че човек трябва да влага максимално от себе си във всичко, което прави, а моментът, в който разбира, че е спечелила автомобил е силно емоционален и запомнящ се. Рецептата ? за успех в отношенията с клиентите е „доброто отношение, усмивката, разбирането и желанието за дългосрочна работа заедно“.

Петър е Регионален мениджър в Регионален офис Велинград и е част от екипа повече от 10 години.
 

Като опитен автомобилен пилот и състезател по офроуд и крос кънтри рали споделя, че наградата винаги мотивира за успех, но „по-важното е да се бориш да участваш и да финишираш“. Вярва, че успехът се крие в екипа, с който работи.
Късметът, в лицето на бонус придобивката - смарт телевизор, застигна и зарадва колегите ни Фатме Осман, която е Кредитен консултант в Регионален офис Сопот и Мирослав Диманов, Регионален мениджър в Регионален офис Сливен.

Честито на спечелилите колеги!

Вторият етап от вътрешното съревнование тече и в момента. Нямаме търпение да ви представим следващите отличени колеги.




Ask a question Задай въпрос