14.04.2013

Над 5000 фейсбук фена на Изи Кредит играят за iPad mini и още 4 карти по 100 лв.

news article image

Добромир Ангелов от гр. Пловдив и Милен Иванов от гр. Русе са поредните победители във фейсбук играта на лидера в бързото кредитиране Изи Кредит. Миналата седмица те бяха сред над петте хиляди фена на компанията, които отговориха правилно на въпроса: Коя година Изи Кредит получава лиценз от БНБ за финансова небанкова институция?. Годината, в която това се случва е 2006 г. и отговорът можеше да бъде намерен лесно на www.easycredit.bg. Добромир Ангелов и Милен Иванов ще получат по една гифт карта със 100 лв. Те трябва да изпратят имейл до marketing@easycredit.bg, с посочени телефон и адрес. Картата ще им бъде изпратена по куриер.

Печелившите с гифт карти от Изи Кредит дотук са десет. Миналата седмица своите награди получиха Георги Божанов от Павликени, Венера Кирова от Самоков и Светлина Колева от Русе. „Чудесна новина. Не съм се и надявала на награда. Ще си купя нов матрак”, изрази задоволството си 39-годишната Венера Кирова. Тя не е ползвала досега бърз кредит, но според нея услугата е много добър вариант, когато човек се нуждае спешно от средства. „Страхотна награда. Не съм очаквала такава изненада”, сподели радостта си и русенката Светлина Колева.

Играта продължава. През следващите две седмици карти по 100 лв. ще спечелят още четирима късметлии, а на 30 април един щастливец ще грабне голямата награда – таблет iPad mini. Всеки може да се включи във фейсбук играта, като единствено трябва да хареса фейсбук профила на компанията. Жокери за отговорите на задаваните въпроси могат да бъдат намерени на www.easycredit.bg.

Всяка седмица нов въпрос! Всеки понеделник нови двама щастливци! Имената на всички късметлии ще бъдат публикувани на сайта и във фейсбук профила на Изи Кредит.

Въпросът тази седмица е: Колко офиса в България има Изи Кредит?

Ask a question Задай въпрос