17.06.2014

Над 200 спортисти в най-мащабната досега Изи Спартакиада

news article image

За четвърта поредна година компанията-лидер в бързите кредити - Изи Кредит, организира спортен празник за своите служители - Изи Спартакиада. Събитието се проведе през изминалия уикенд в курортния комплекс „Албена” и в него се включиха над 200 служители на компанията от цялата страна – рекорд в изданията на спартакиадата.

Под мотото „ЗАЕДНО в работата, ЗАЕДНО в спорта”, служителите на Изи Кредит се състезаваха и забавляваха в пет спорта – футбол, лека атлетика-щафета, тенис на маса, плажен волейбол и за първи път в рамките на спартакиадата - баскетбол 3 на 3. Бяха излъчени нови шампиони, а част от състезателите и отборите спечелиха място в призовата тройка за пореден път. В рамките на футболния турнир бяха раздадени и индивидуални награди – за най-атрактивен футболист, за голмайстор и за фен №1.

Изи Спартакиада се проведе паралелно с финалите от националната програма „Спортувай с Изи Кредит в твоя град”, в които участваха стоте най-добри състезатели по лека атлетика, колоездене и баскетбол 3 на 3 от осемте града-домакини в тазгодишното второ поред издание на програмата.

Призьорите от четвъртата Изи Спартакиада и „Спортувай с Изи Кредит в твоя град” бяха наградени с медали и купи на стилна церемония в събота вечер, във вариете-театър „Албена”. Събитието прерасна в голямо празненство и с екзотична шоупрограма с танци, и артистични изпълнения.

Специални поздравления към спортистите отправи изпълнителният директор на Изи Кредит Дафинка Стилиянова. „Победата носи онази емоция, която ни издига над обикновеното. Никога не се задоволявайте с обикновеното съществуване. Светът на необикновеното, светът на победителите, си заслужава. Уверявам ви”, апелира към участниците директорът на Изи Кредит.

Спортът като здравословен начин на живот и подкрепата за него е основен елемент в корпоративната политика на Изи Кредит. Компанията организира големи спортни празници за своите служители и за хората в обществото всяка година.

 

КЛАСИРАНЕ В ОТДЕЛНИТЕ СПОРТНИ СЪСТЕЗАНИЯ

 

ВОЛЕЙБОЛ

 

ЖЕНИ

 

1. Юг Запад

 

2. Север Изток

 

3. Север Център

 

МЪЖЕ

 

1. София

 

2. Север Изток

 

3. Юг Център

 

БАСКЕТБОЛ

 

МЪЖЕ

 

1. Централен офис

 

2. Север Изток

 

3. Юг Център

 

ФУТБОЛ

 

МЪЖЕ

 

1. Север Изток

 

2. София Периферия

 

3. Юг Изток

 

ЛЕКА АТЛЕТИКА – ЩАФЕТА

 

ЖЕНИ

 

1. Север Запад

 

2. Юг Център

 

3. Централен офис

 

МЪЖЕ

 

1. Юг Център

 

2. София Периферия

 

3. Централен офис

 

ТЕНИС НА МАСА

 

ЖЕНИ

 

1. Йорданка Николова (север Център)

 

2. Илияна Рахманлиева (Юг Център)

 

3. Ваня Иванова (Север Запад)

 

МЪЖЕ

 

1. Любомир Хаджиев (Юг Център)

 

2. Мирослав Илиев (София)

 

3. ПЛАМЕН МАРИН (ЮГ ЦЕНТЪР)

Ask a question Задай въпрос