01.06.2022

На 1 юни Изи Кредит празнува с децата и с много балони, лакомства и подаръци

news article image

Изи Кредит отбелязва любимия на деца и родители празник с много поводи за усмивки. По случай Международния ден на детето на 1 юни офисите на Изи Кредит в цялата страна ще бъдат подготвени с много балони, рисунки за оцветяване, лакомства и специален пъстър хартиен метър за измерване на ръста за малките малчугани. Изненади, които очакват всички деца. Затова офис на Изи Кредит посетете и още подаръци за децата вземете.

А ако се чудите как да направите деня незабравим, вижте нашите Изи предложения.

  • Започваме с подаръците, задължителни в този ден. Допълнете изненадите с подготвените от нас подаръци. 
  • Казват, че един празник се познава по украсата, затова трансформирайте стаята на вашето дете или целия дом. Балоните от Изи Кредит ще ви помогнат да го направите с лекота. 
  • Пригответе любимите сладкиши на децата заедно с тях. Дори крайният резултат да не е впечатляващ, забавлението е гарантирано.
  • Разходете се сред природата, а на връщане можете да се отбиете до офис на Изи Кредит и да изненадате хлапетата със специалните подаръци подготвени за тях. 
  • Поканете приятели вкъщи. Винаги е по-весело когато приятелите са повече, затова организирайте детско събиране вкъщи.
     

Каквито и планове да имате за Деня на детето, бъдете спокойни за тяхното реализиране, с Изи Кредит можете да сбъднете всяка детска мечта. 
 

Ask a question Задай въпрос