01.03.2022

На 1 март от Изи Кредит мартеница си вземете, а на 3 март със знаменце празника отбележете

news article image

По случай любимите български празници, Изи Кредит са подготвили специални мартеници и хартиени знаменца, които ще бъдат раздавани от регионалните офиси на компанията в страната*.

Казват, че за да бъде един празник истински, той трябва да има своите символи, затова Изи Кредит иска да направи празниците през март още по колоритни и изпълнени с приятни изненади.

Ще посрещнем Баба Марта с пъстри мартеници за всички, които искат да се окичат за здраве и късмет. Любима традиция за малки и големи, с която наричаме годината да бъде здрава и плодородна, и с трепет очакваме пролетта.

А 3 март, националният празник на България, Изи Кредит ще отбележи с хартиени знаменца, които да носим със себе си през деня или да поставим на видно място у дома или на работа. Така ще си припомняме значението на българския флаг за народа и историята ни. С цветове символизиращи чистотата на свободата и безграничието на духа, красотата на българската природа и саможертвата на прадедите ни.

Изи Кредит пожелава на всички българи Честита Баба Марта и Честит Национален празник!

 

*Комплиментите, които компанията е подготвила, не са обвързани с предлаганите продукти и услуги и от тях може да се възползва всеки желаещ.

Ask a question Задай въпрос