26.11.2013

Много коледни подаръци за фейсбук феновете на Изи Кредит

news article image

Дядо Коледа тази година ще е от отбора на Изи Кредит. Белобрадият старец е подготвил специално чувалче с много изненади за фейсбук феновете на компанията-лидер в домашните кредити. 

От този понеделник Изи Кредит стартира нова игра в профила си в социалната мрежа фейсбук. Всеки фен, който отговори правилно на въпроса „Кое е новото послание на Изи Кредит?”, ще участва в томбола за 3 гифт карти на стойност 200 лв. и ваучер на стойност 1000 лв. за избрана туристическа дестинация. Имената на печелившите ще бъдат изтеглени на 21 декември. Дотогава всеки понеделник Изи Кредит ще подарява на 5 свои фена, дали правилен отговор комплекти с бутилка вино и вкусни лакомства. 

За улеснение на участниците в играта, Изи Кредит предоставя три отговора на въпроса, от които само един е верен. Новото послание може да бъде чуто и в новия рекламен клип на компанията, който се завъртя по най-гледаните телевизии от събота насам. 

Всеки понеделник пет коледни комплекта с бутилка вино и вкусни лакомства от Изи Кредит! На 21 декември големите коледни подаръци - 3 гифт карти на стойност от 200 лв. и ваучер за стойност 1000 лв. за избрана туристическа дестинация! Всички те идват при теб с Изи Кредит!

За участие в играта, натиснете тук!

Ask a question Задай въпрос