Много коледни подаръци за фейсбук феновете на Изи Кредит

27 ноември 2013
Много коледни подаръци за фейсбук феновете на Изи Кредит

Много коледни подаръци за фейсбук феновете на Изи Кредит

27 ноември 2013

Дядо Коледа тази година ще е от отбора на Изи Кредит. Белобрадият старец е подготвил специално чувалче с много изненади за фейсбук феновете на компанията-лидер в домашните кредити.

От този понеделник Изи Кредит стартира нова игра в профила си в социалната мрежа фейсбук. Всеки фен, който отговори правилно на въпроса „Кое е новото послание на Изи Кредит?”, ще участва в томбола за 3 гифт карти на стойност 200 лв. и ваучер на стойност 1000 лв. за избрана туристическа дестинация. Имената на печелившите ще бъдат изтеглени на 21 декември. Дотогава всеки понеделник Изи Кредит ще подарява на 5 свои фена, дали правилен отговор комплекти с бутилка вино и вкусни лакомства.

За улеснение на участниците в играта, Изи Кредит предоставя три отговора на въпроса, от които само един е верен. Новото послание може да бъде чуто и в новия рекламен клип на компанията (www.easycredit.bg/News/News/305), който се завъртя по най-гледаните телевизии от събота насам.

Всеки понеделник пет коледни комплекта с бутилка вино и вкусни лакомства от Изи Кредит! На 21 декември големите коледни подаръци - 3 гифт карти на стойност от 200 лв. и ваучер за стойност 1000 лв. за избрана туристическа дестинация! Всички те идват при теб с Изи Кредит!

За участие в играта, натиснете тук!