02.05.2012

Млада майка стана клиент 500 000 на Изи Кредит и спечели домашно кино

news article image

Да спечелиш на късмет за първи път в живота си и то, докато теглиш първия си кредит. Щастието се усмихна на 23-годишната Райна Горанова от София, майка на едномесечно бебенце. Тя стана 500 000-ят клиент на лидера в бързите кредити - Изи Кредит и спечели модерна система за домашно кино, с която тя и близките й ще гледат любимите си филми, без да се откъсват от детенцето си. Развълнуваната късметлийка получи подаръка си на 18 април в регионалния офис на Изи Кредит в столичния квартал Младост.

Историята на Райна започва малко преди Великден. Тогава тя тегли бърз заем от Изи Кредит за 400 лв., за да купи детска количка и продукти за едномесечната си дъщеричка. Не подозира, че е станала юбилеен клиент 500 000 и че я очаква изненада. Избира услугите на Изи Кредит по препоръка на своя съпруг, който наскоро също е изтеглил бърз заем за лаптоп.

Когато от Изи Кредит й съобщават новината не може да повярва, защото със съпруга й винаги са разчитали на труда си идо този момент никога не са печелили награди на късмет. Двамата държат сергия на пазара вквартал Младост и работят упорито от ранна сутрин до късна вечер. Невъзможни неща обаче няма и изненадата, която Изи Кредит подготвя на младата дама е доказателство. Стана ми много приятно. Не очаквах подарък. Бързият заем ми свърши чудесна работа и отново бих ползвала услугата. При Изи Кредит всичко става лесно и много по-бързо, отколкото в банките. Доволна съм и от обслужването. Ще я препоръчам и на познати, споделя младата майка.

За получаването на подаръка в офиса на Изи Кредит Райна идва с дъщеричката си. Таткото също се появява, за да помогне с тежкия кашон, в който е опакован подаръка, но си тръгва бързо, защото работата на сергията на пазара го чака. При връчването на подаръка регионалният мениджър на Изи Кредит Евелин Виденов им пожела семеен уют и много щастие с новата придобивка.

Младото семейство не крие удовлетворението от споходилия ги късмет – с бързия заем от Изи Кредит са купили жизненоважни неща за своята рожба, а с подаръка кредитът им излиза почти безплатен.

Ask a question Задай въпрос