08.12.2022

Митко от Света Троица вече е със сто лева напред за Коледа. И ти можеш да си като Митко!

news article image

Вече 100 клиенти на Изи Кредит се сдобиха с винаги добре дошлите по празниците допълнителни 100 лв. Този сезон компанията заложи за коледната си кампания на големи подаръци, но в джобен формат, а именно ваучер за пазаруване. Промоцията продължава до 22 декември, а условията за участие са елементарни. Всеки, изтеглил кредит в периода на кампанията, участва автоматично в томболата за един от 200 ваучерa за пазаруване на стойност 100 лв. Вече четири поредни седмици специалното теглене определя по 25 късметлии, сред които е и Митко от Света Троица, София. За какво ли ще похарчи парите Митко? За коледни подаръци за роднини и приятели или за празнична вечеря с най-близките хора? А може да покрие някой непредвиден разход каквито винаги се появяват най-неочаквано. Той решава. Всеки има в главата си идеи какво да направи с едни изненадващи 100 лв. Какви са твоите?

Продължаваме да теглим по 25 щастливци всяка седмица, а на последното теглене на 23 декември ще зарадваме цели 50 късметлии. Всички печеливши ще бъдат обявени на сайта ни www.easycredit.bg. Разбира се, има и специална допълнителна награда за кандидатствалите за кредит онлайн. Всеки, който си спечели паричен ваучер за пазаруване и е кандидатствал за отпуснатия кредит онлайн, ще получи и комплект красиви играчки за елха. 
Подарете си красиви празници и тази години и споделяйте с времето си с най-близките, създавайки щастливи спомени, които да ви радват и занапред.

Ask a question Задай въпрос