10.09.2013

Мини Купър разглася промоцията "Вземи Изи Кредит и плати една вноска по-малко!" и дава шанс за награда

news article image

Изненадите от Изи Кредит следват една след друга. Атрактивен Мини Купър с лого Easy Credit разглася промоцията "Вземи Изи Кредит и плати една вноска по-малко!" в шест български града, а всеки, който го заснеме и до 19 септември качи снимката на стената на фен страницата на компанията във Facebook, ще спечели награда-изненада!

Мини Купърът вече обиколи улиците на София (9 и 10 септември) и днес (11 септември) e в Перник. До 18 септември той ще може да бъде заснет още в Дупница, Самоков и региона, Пазарджик и Пловдив.

Промоцията "Вземи Изи Кредит и плати една вноска по-малко!" продължава до 30 септември. Всеки, който дотогава изтегли седмичния продукт на компанията - Easy Credit, няма да плаща последната вноска по своя заем. От специалното предложение може да се възползва всеки, който не е теглил заем от Изи Кредит след 30 юни 2012 г. Другите лесни за изпълнение условия за участие в промоцията са: изтегленият кредит да е със срок над 12 седмици; клиентът да не се е забавил с плащането на останалите вноски повече от 15 дни и да не се е възползвал от правото си на предсрочно погасяване на кредита.

Клиентите с бонус точки от програмата за лоялност „Изи Бонус” може да се възползват от своята отстъпка по програмата, паралелно с тази от новата промоция.

Ask a question Задай въпрос